2777
2789
سلام گلم چند ماهه ک دیگه پیش کومار نمیرم و تغذیه و همه چیو بی خیال شدم همینجوری اقدام کردم فعلا ۶ هف ...

ای جانم 😍😍😍 انشالله اونی که میخوای میشه

به نظرت کومار خوب نبود؟ من دختر یک سال و نیم دارم و الان میخوام برای دومی اقدام کنم‌. به نظرت با توجه به اینکه راهم دوره ارزششو داره برم پیشش؟

🍃
ای جانم 😍😍😍 انشالله اونی که میخوای میشه به نظرت کومار خوب نبود؟ من دختر یک سال و نیم دارم و الان ...

مرسی عزززیزم .کرجی؟ کومار خوبه تعیین جنسیتو با توجه به روز تخمک گذاری انجام میده سونو میکنه میگه فلان روز اقدام کن ی رژیمم داره اون آسونه بیشتر حذف لبنیاته . من دوس نداشتم تو ماه فقط ی بار اقدام کنم چون طول میکشید باردار شدنم ب خاطر همین دیگه نرفتم پیشش ولی خیلیا اومده بودن و نتیجه گرفته بودن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسی عزززیزم .کرجی؟ کومار خوبه تعیین جنسیتو با توجه به روز تخمک گذاری انجام میده سونو میکنه میگه فلا ...

من باید از ساری برم پیشش

یکبار برم کافیه؟ سونو هارو تو شهر خودم انجام بدم. اره من هم شنیدم ک میگن فقط یکبار اقدام در ماه مجازه

لبنیات کلا حذف میکنه؟ چیزی هم میگه بخور؟ میشه یکم راهنماییم کنی

🍃
من باید از ساری برم پیشش یکبار برم کافیه؟ سونو هارو تو شهر خودم انجام بدم. اره من هم شنیدم ک میگن ف ...

از یه هفته قبل اقدام حذف لبنیات و خوردن هویچ تخم مرغ جگر سیب زمینی و کلا گرمیجات . خود ساری جایی نیس برا تعیین جنسیت؟ میخوای شمارشو بدم زنگ بزنی مطبش بگو از ساری میخوام بیام ببینم چی میگن . ولی سونو تو مطبش انجام میده

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اره عالیههه شمارشو بده پس قشنگم 😙😙

02122364614

از ده صبح بهش زنگ بزن تا ۲ ظهر منشی صبحش مهربون تره😁

ستیا جون شما چند ماه رفتی مطب کومار؟و چند درصد از کسانی که میومدن واسه تعین جنسیت نتیجه گرفته بودن؟

حدودا چند ماه من هر کیو میدیدم نتیجه گرفته بودن یا خودشون یا اطرافیانشون ...