2777
2789
جوش شیرین استفاده کردی؟؟؟

نه ترسیدم آخه میگن ناباروری میاره☹ والا همه اینا حرف مامانم ۳ تا پسر اورده بش گفتم روز تخمک گذاریت اقدام کردی گفت تخمک گذاری چیه😂😂  ما وقتی قصد بچه داشتیم دیگه اصلا جلوگیری نمیکردم😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نه ترسیدم آخه میگن ناباروری میاره☹ والا همه اینا حرف مامانم ۳ تا پسر اورده بش گفتم روز تخمک گذاریت ا ...

دقیقا 

الان ما با یکی یا نهایتا دوتا بچه میخواهیم به جنس مورد علاقمون برسیم ولی قدیم راحت بودن انقدر میاوردن تا جنسشون جور بشه 😇😇😇

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دقیقا  الان ما با یکی یا نهایتا دوتا بچه میخواهیم به جنس مورد علاقمون برسیم ولی قدیم راحت بودن ...

اره واقعا راحت بودن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم خوشحال شدم از اشناییت  بی ی گذاشتی بهم جوابش رو بی زحمت بده  ان شالله هرچی خیره وا ...

قربونت برم منم خوشحال شدم چشم حتما بهت میگم . برام دعا کنم . 😍😘مرسی بوس بوس

چشم عزیزم 

التماس دعا 

انشالله گل پسری توی دلت باشه🥰🥰🥰🥰

چشم عزیزم  التماس دعا  انشالله گل پسری توی دلت باشه🥰🥰🥰🥰

😍😍😍😍😍

سلام عریزم 

خوبی 

بی بی چک استفاده کردی؟؟؟

سلام عریزم  خوبی  بی بی چک استفاده کردی؟؟؟

سلام عشقم پریود شدم 😂😂😂☹☹☹☹

دوستان ميخواستم تجربه بچه دار شدنم رو براتون تعريف كنم

من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت دلخواهم برسم  كلي هم تو اينترنت رژيم جمع كردم و استفاده كردم اما موفق نشدم بعد خواستم از روش هااي وي اف  براي انتخاب جنسيت استفاده كنم كه پزشك زنان من بهم گفت كه اون روش ها شديدا عوارض داره و سرطان سينه ميده تا اينكه خواهرم دكتر طاهره مختاريان رو بهم معرفي كرد و نهايتا تونستم  به حنسيت دلخواهم برسم البته من بندر عباس بودم و شوهرم هم اصلا موافق نبود اما من تونستم از طريق تلگ رام باهاش ارتباط برقرار كنم و اصلا باورم نميشد كه بشه از راه دور اين همه راهنمايي بگيرم الان هم خدارو شكر ميكنم كه موفق شدم خدا اين راه رو جلوي پام گذاشت تا به آرزوي خودم برسم منم آدرس و تلفن دكتر مختاريان رو در اختيار شما قرار ميدم كه از خدا تشكر كرده باشم  

تهران سيد خندان ابتداي سهروردي شمالي خ سلطاني  پلاك ٩ واحد4

تلفن ٨٨٧٤٦١٥٢-٠٢١

سلام عزیزم یه سوال داشتم من میخوام اقدام کنم اما دختر میخوام اگر خدا بخواد.. بنظرت این دکتر خوبه ب ...

سلام گلم زمانش دست خداست ولی برای تسریع تو حاملگی قرص میده این دکتر . و واقعا دستش سبکه و کارش خوبه