2777
2789
اره عزیزم روز چندم سیکلت شد؟؟

من سی ام شدم دوازدهم سونو دادم سیزدهم اقدام کردم 

سیکلام معمولا ۳۰ روزه س . ینی ۳ روز دیگه موعدمه دل تو دلم نیست😑 ولی زیادم امید ندارم😃

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من سی ام شدم دوازدهم سونو دادم سیزدهم اقدام کردم  سیکلام معمولا ۳۰ روزه س . ینی ۳ روز دیگه موع ...

اگر hcg نزدی الان بی بی بذار

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دقت کردی خودمون دکتر شدیم 😂😂😂😂 راستی ازمایش همسرت چند بود؟؟ عکس داری بفرستی

وایسا تو گوشیم پیدا کنم میفرستم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اگر hcg نزدی الان بی بی بذار

به نظرت معلوم میکنه؟ میگم منفی کاذب نباشه نا امید شم کامل😂

ازمایشش خوبه خدا رو شکر  مثلا سیکار روزی چند تا میکشه؟؟

سه چهار تا . اصلا سیگاری نبود سرکار با دوستش میکشید دیگه عادت کرد😢 الانم بش میگم سیگاری بش بر میخوره میگه سیگاری نیستم 😂

ازمایشش خوبه خدا رو شکر  مثلا سیکار روزی چند تا میکشه؟؟

مال شوهر توام نموداریه؟ میگن اون قرمزه زیاد باشه احتمال پسر شدن بالاس😁

سه چهار تا . اصلا سیگاری نبود سرکار با دوستش میکشید دیگه عادت کرد😢 الانم بش میگم سیگاری بش بر میخور ...

شوهر من خیلی بیشتر میکشه لعنتی 😀😀😀😀

شوهر من خیلی بیشتر میکشه لعنتی 😀😀😀😀

اصن بچه هیچی... برا سلامتی خودشون😩

مال شوهر توام نموداریه؟ میگن اون قرمزه زیاد باشه احتمال پسر شدن بالاس😁

اصلا نمودار نداره 

فقط اعداد و ارقامه 😊😊😊

اصلا نمودار نداره  فقط اعداد و ارقامه 😊😊😊

آها پس سر در نمیارم 😂