2777
2789
خب به دکترت بگو دارویی چیزی نیست که فولیکول راست بزرگتر باشه . شاید به خاطر لتروزول بوده ک خوردم ها؟ ...

شانسیه عزیزم 

بستگی داره کدوم طرف باشه 

دست خودمون یا دارو نیست 

ولی من خیلیها رو‌دیدم که با چپ هم پسردار شدن

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانسیه عزیزم  بستگی داره کدوم طرف باشه  دست خودمون یا دارو نیست  ولی من خیلیها رو‌ ...

آره همه اینا حرفه به خدا مهم ترین چیز برا پسر شدن همون اسپرم ک قوی باشه و سرعتش زیاد . رحمتم گرم باشه همین 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ما ی تاپیک داریم 

شایدگذرت افتاده باشه 

تاپیک بانو 

اونایی که سیگاری بود شوهرشون پسردار شده بودن 

😂😂😂

ازمایش شوهرم خوب بود سیگار میکشه متاسفانه  دیونم کرده

اره منم شوهرم روزی چند میکشه هر روز بش میگم نکش😢 فقط چند روز قبل اقدام نکشید😒 چون ازمایش شوهرم نموداریه میخواستم ببینم با اون مقایسش کنم خودم زیاد سر در نمیارم . مال شوهرتو دکتر دید چی گفت؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من از موقعی که قرص میخورم پریودم زمانش شده فقط دو روز 😐😐😐😐اونوقت خیلی ببخشید غلیط شده فکر کنم رحمماز گرمی دیگه سوخته😀😀😀

ما ی تاپیک داریم  شایدگذرت افتاده باشه  تاپیک بانو  اونایی که سیگاری بود شوهرشون پ ...

وای چه خوببب🤣🤣🤣تاپیک کیه؟ 

اره منم شوهرم روزی چند میکشه هر روز بش میگم نکش😢 فقط چند روز قبل اقدام نکشید😒 چون ازمایش شوهرم نمو ...

ببین من اومدم دکتر نامداری تهران 

اون میگفت خانوم اصلا ازمایش اسپرم چیه برای جنسیت 😐😐ی دونه اسپرم شانسی میره اقاح پیدا میکنه حالا یا x با y

هر کاری کردم که بعش بگم سیگار نکشه گفت هوای تهران از سیگار بدتره 😓😓😓

من از موقعی که قرص میخورم پریودم زمانش شده فقط دو روز 😐😐😐😐اونوقت خیلی ببخشید غلیط شده فکر کنم رح ...

بهتر😍😍 روغن سیاهدانم میگن خیلی خوبه ماساژ بدی روی پایین شکمت گرم میکنه . و فلفل دونه ای روزی ۳ تا بعد از صبونه بخوری مثه قرص

ببین من اومدم دکتر نامداری تهران  اون میگفت خانوم اصلا ازمایش اسپرم چیه برای جنسیت 😐😐ی دو ...

اخه اگه قوی باشه تعداد y بیشتره به خاطر همین شانس پسر دار شدن بالا میره 😐 عجب دکتری بوده🤣 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/مامانای-اقدامی-واسه-بارداری-با-کیت-وتخمکگذاری-بیای ...

مرسی عزیزم