خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
دوشب درمیون چون مال من ۱۰۰ بود مامان اتنا جون گفت یک شب درمیون حالا شب اخر هم یکی بنداز ب ...
دکترت نگفت قبل اقدام اصلی نزدیکی با جلوگیری داشته باشی ؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
الهی بمیرم من کی اونو میبینم اصلا تاریکه ک میره من خوابم میاد 😂😂😂😂😁😁😁 فقط میدونم لبنیات و سردی نمیخوره شبایی ک زود میاد دمنوش بش میدم و قرصاشو .
وای خدااا چقدر خندیدم یه هفته نبود بعد ک اومد گفت خبری نیست گفتم از کجا اخهههههههههه تو ک نبودی 😂😂😂