2777
2789
تو‌رو خدا ببخش گلم سوالام زیاده من ی دختر ده ساله دارم و حساسیتم زیاده  نزدیکی رو‌سجده ای تاک ...

خواهش عزیزم راحت باش . گلم اتفاقا راجب پوزیشن ازش پرسیدم گفت از پشت ولی نگفت سجده ولی خواهرم و همه کسایی که بچشون پسر شده سجده بوده حالتشون . شما شوهرت آزمایش داد؟ مولتی ویتامین چی میخوری؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم انشالله که باردار باشی  راستی ی سوال دیگه  دکتر به اینکه فولیکول کدوم سمت باشه تاک ...

قربونت برم مرسی ‌. ن چیزی نگف ولی شنیدم فولیکول راست پسره من فولیکولم سمت راست بود به خاطر همین گفت به محض اینکه آبو ریخت داخل بیوفتم سمت راست 😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش عزیزم راحت باش . گلم اتفاقا راجب پوزیشن ازش پرسیدم گفت از پشت ولی نگفت سجده ولی خواهرم و همه ک ...

اره ازمایش داد 

بفرستم ببینی؟؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
کیسه یخ چی؟؟؟اونم گذاشتین؟؟

ن نذاشتم ولی شوهرم همیشه دوش آب سرد میگیره واسه قوی شدن اسپرم 

قربونت برم مرسی ‌. ن چیزی نگف ولی شنیدم فولیکول راست پسره من فولیکولم سمت راست بود به خاطر همین گفت ...

خوش به  حالت 

مال من چپم همیشه فعالتره😐😐😐

خوش به  حالت  مال من چپم همیشه فعالتره😐😐😐

خب به دکترت بگو دارویی چیزی نیست که فولیکول راست بزرگتر باشه . شاید به خاطر لتروزول بوده ک خوردم ها؟ چون لتروزول بیشتر باعث پسر میشه کلومفین دختر

خواهش عزیزم راحت باش . گلم اتفاقا راجب پوزیشن ازش پرسیدم گفت از پشت ولی نگفت سجده ولی خواهرم و همه ک ...

من خودم فرتیل اید و بدوفولیک و ای میخورم 

همسرم 

ویتامین ای 

ال کارنتین .موتیلیتی.سلن پلاس.کیوتن.ویتامین سی.فولیک اسید.امگا ۳

خب به دکترت بگو دارویی چیزی نیست که فولیکول راست بزرگتر باشه . شاید به خاطر لتروزول بوده ک خوردم ها؟ ...

منم لتروزول میخورم خانومی 

راستی شما ترشحات تخمک گذاری رو‌داری؟؟؟

من خودم فرتیل اید و بدوفولیک و ای میخورم  همسرم  ویتامین ای  ال کارنتین .موتیلی ...

اونی ک همه رو باهم داره چی ؟ بدار عکسشو بفرستم برات

منم لتروزول میخورم خانومی  راستی شما ترشحات تخمک گذاری رو‌داری؟؟؟

روز سوم پریودی ۸ تا لتروزول باهم خوردم . اره مخصوصا این ماه ک اقدام کردم ترشحاتم زیاد بود .

روز سوم پریودی ۸ تا لتروزول باهم خوردم . اره مخصوصا این ماه ک اقدام کردم ترشحاتم زیاد بود .

8 تا باهم؟؟؟؟؟