2777
2789
سلام.مرسی عزیزم اره منم ب همین امید رفتم باشگا فلن ک زیاد فرقی نکرده

ببین باید قبل از باشگاه ابمیوه و ارده و شیره بخوری که جون داشته باشی وزنه بزنی و بین کارات همبرای اینکه ذخیره انرژیت تموم نشه خرما یا سفیده تخم مرغ ببری اونجا بخوری بعدشم حتما غذای پروتیین دار مخصوصا کباببره عالیه

من خوذم ۴۲ کیلو بودم با همین بدنسازی رسیدم به ۵۲

این خیار وخرمارو هم جدیبگیر دکتر سنتی بهم گفته بود واقعا معجزه میکنه خوشمزههم هست یه بار بخوری میفهمی

بعد هم اگر اشتها نداری چژن من اشتهام کم بود میرفتم دکتر طب سوزنی اشتهام رو زیاد میکرد حتما پیش یه دکتر طب سوزنی هم برو چون اشتهاداشتن واقعا مهمه

که بتونی بخوری اگر سمت منطقه یک هستی بگو ادرسشو بهت بدم وگرنه سمت خودت یکیو پیدا کن 

باشگاهو ول نکن که تنها راهه خوب چاق شدنه 

موفق باشی عزیزم😘😘

نردبان خلق این ما و منیست/عاقبت این نردبان افتادنیست/هرکه بالاتر رود ابله تر است/استخوان او بتر خواهد شکست/مولانا
ببین باید قبل از باشگاه ابمیوه و ارده و شیره بخوری که جون داشته باشی وزنه بزنی و بین کارات همبر ...

من اصلا چیزی نمیخوردم قبل باشگاه.فقط وسطش میخوردم بعدم میرفتم خونه ناهار میخوردم.خیار و خرما هم چن بار شنیدم ولی فک نمیکردم واقعا چاق کنه.امتحان میکنم پس.

اشتهام هم بد نیس ولی مثلا بعضی روزا ک حالم خوب نباشه اصلااا نمیتونم چیزی بخورم.

نه تهران نیستم عزیزم.ممنونم❤😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا چیزی نمیخوردم قبل باشگاه.فقط وسطش میخوردم بعدم میرفتم خونه ناهار میخوردم.خیار و خرما هم چن ب ...

حتما نتیجه میگیری😍😘 هرچی اهسته تر هم وزن بگیری ماندگار تره و دوباره کم نمیکنی پس عجله نکن و اروم ادامه بده❤

نردبان خلق این ما و منیست/عاقبت این نردبان افتادنیست/هرکه بالاتر رود ابله تر است/استخوان او بتر خواهد شکست/مولانا
ای کاش لاغرها دور هم جمع میشدیم هر روز با هم رقابت میکردیم تا بتونیم وزن اضاف کنیم.مثلا کالری دریافت ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1823537/چالش-چاق-شدن-ماه-پیشونی-و-دیگر-دوستان-با-اراده?postId=66686631

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
اره اينطوري خيلي خوبه ادم حس رقابت ميكنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1823537/چالش-چاق-شدن-ماه-پیشونی-و-دیگر-دوستان-با-اراده?postId=66686631

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق