2777
2789

بچها حتما باید پریودی نامنظم باشه یا فولیکول کوچیک باشه یا مشکلی داشته باشیم تا این قرصهاروبده!؟ 

من چندماه پیش سونودادم روز 13پری فولیکول18بود، پری ها تقریبا منظمه، کیستم ندارم چندماه اقدام کردم نشد کاش ازینا بمنم میداد تا زودترباردارشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوست دارم ببینم چقدر نتیجه میده  دکتر تا ماه پیش به من لتروزول میداد ، این ماه کلومیف ...

من اولین بارمه میخورم امیدوارم جواب بده

خدایا راضیم به رضای تو  بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی   
بچها حتما باید پریودی نامنظم باشه یا فولیکول کوچیک باشه یا مشکلی داشته باشیم تا این قرصهاروبده!؟&nbs ...

همینجوری فکر نکنم بدن ، نمیدونم 

من pco هستم برای همین دارو می گیرم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بچها حتما باید پریودی نامنظم باشه یا فولیکول کوچیک باشه یا مشکلی داشته باشیم تا این قرصهاروبده!؟&nbs ...

به نظر من درخواست کن چون به منم نمیدادن بعد دوسال به زور برام نوشتن اگه داده بود الان نی نی داشتم

بخر بخور چند وقته اقدامی البته قرصهایی که دکترت میده

حدودا5ماهی هست، فکر میکنم اوناتاثیرنداره، بعدم فقط یدونش100تومن بود، ی صفحه کامل دفترچه نوشته بود، 

انقدر تاحالا هزینه کردم میترسم بخرم فایده نداشته باشه

حدودا5ماهی هست، فکر میکنم اوناتاثیرنداره، بعدم فقط یدونش100تومن بود، ی صفحه کامل دفترچه نوشته بود،&n ...

میدونم چی میگی انشالله که زود باردار بشی منم دوسال پدرم و در اوردن مشکلی نداشتم اما الان تنبلی تخمدان گرفتم ی دوستم خیلی دلش بچه میخواست بعد دو ماه رفت گفت ی ساله اقدام کردم قرص و امپول زدن باردار شد