2777
2789
عنوان

قرص کلومفین

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
میدونم چی میگی انشالله که زود باردار بشی منم دوسال پدرم و در اوردن مشکلی نداشتم اما الان تنبلی تخمدا ...

منم گفتم 9ماه اقدامم ولی دکتر توکتش نرفت😊گفتم قرص بنویس گفت نمیخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اول ازمایش برا شوهرت بنویسه اگه اون مشکلی نداشت درمان خودتو شروع کن

همسر واریکوسل داره ولی جواب از اسپرم عالی بود پیش چنتا دکترم بردم همه گفتن باردارمیشی اقدام کنید نیاز به عمل نیست، دوبارم از داد دوبارم همه چی نرمال بود، این دکتر گفت اگر تا اول مهرباردارنشدی دوباره بیاین

همسر واریکوسل داره ولی جواب از اسپرم عالی بود پیش چنتا دکترم بردم همه گفتن باردارمیشی اقدام کنید نیا ...

انشالله باردار میشی عزیزم برای منم خیلی دعا کن

خدایا راضیم به رضای تو  بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی   
چند وقته اقدامی؟؟؟

والا دقیق یادم نیست چون بعصی ماها تو روزایی که میدونستم تخمک ازاد شده اقدام کردم چون دندونپزشکی میرم، ولی فکر کنم 5ماه باشه، 

این ماه گفتم اصلا فکرمو درگیرش نمیکنم ولی مگه میشه خواهر!؟ این ماهم اقدام کردم، 

ماه پیش از مشکوک بود وبعد 4روز پری اومد، انقدر گریه کروم دلم به حال خودم سوخت، الان نمیوونم کی پری میشم، چون سیکلهای26روزم ماه پیش شد28، صبح بی بی گذاشتم منفی بود، باید دو تا6روز دیگه پری شم

والا دقیق یادم نیست چون بعصی ماها تو روزایی که میدونستم تخمک ازاد شده اقدام کردم چون دندونپزشکی میرم ...

استرس نداشته باش بهار نارنج دم کن بخور 

من ماه سومم که کلومیفن میخورم 

عوارضشم گر گرفتگی 

نفخ 

حالت تهوع 

درد سینه 

کم اشتهایی 

واسه منکه هنوز جواب نداده تازه روزی سه تا داده بهم با دچتا امپول اما خیلیا ماه اول با کلومیفن جواب گرفتن 

من ماه سومم که کلومیفن میخورم  عوارضشم گر گرفتگی  نفخ  حالت تهوع  درد سینه&n ...

انشالله که این ماه جواب بده