2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3321 بازدید | 139 پست
نمیدونم بخدا آخه آبجیمم تو عقد ۶ ماه با شوهرش بود هرشب کنار هم مامانم توقع اون جوری داره

والا مامان من همچین چشم غره بهم میرفت که چرا شوهرت هر شب اینجاست ولی من احمق چون شوهرم تو تهران کسی رو نداشت میگفتم گناه داره که اشتباه کردم لعنت بر خودم باد باید بزاری مرد از همون اول رو پای خودش وایسته کمکش نکنی میبینم دیگه جاریم بود دیگه الان عزتش از من بیشتره به خدا 

شوهر اونم تهران کسی رو نداشت رفت با هزار بدبختی خونه اجاره کرد با دوستاش بعضی شبها شام نداشت بخوره ولی زنش رو همه جا میبرد الانم عزیز دور دونس شوهر اونم بی پول بود ولی کار کرد پول دراورد الان هم خونه اجاره کردن من بدبختم تو خونه بابام میشینم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
دوستان لطفا بگین چیکار کنم ک زده نشه دوران عقد براش تازه باشم اینم در نظر بگیرین هرشب هرشب پیششم ازم ...

عزیزم زن و شوهر که واسه همدیگه تکراری نمیشن

ما راهمون دور بود همسرم نمیذاشت خونه خودمون باشم همش پیش هم بودیم میگفت بری دلم برات تنگ میشه نمیتونم طاقت بیارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والاخوب

حتما از امشب سعی میکنم اینکار و بکنم ولی اگه کلا سرد و زده بشه چی😕😨

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
آخه میدونی چیشده من   میخوام اینجوری کنم باز شب میشه نمیتونم خیلی مظلومانه نگام میکنه دلم نمیاد ...

تو غلط میکنی باید روی رفتارهات کار کنی محکم باشی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
حتما از امشب سعی میکنم اینکار و بکنم ولی اگه کلا سرد و زده بشه چی😕😨

نترس مردها هیچ مرگشون نمیشه 

والا مامان من همچین چشم غره بهم میرفت که چرا شوهرت هر شب اینجاست ولی من احمق چون شوهرم تو تهران کسی ...

آخه میدونی چیه شوهر من فک کنم ولش کنم میگم مثل دوران مجردی میترسم بشه الانم هرچن از ته دلم بهش اعتماد ندارم ولی چ کنم مجبورم.

تو غلط میکنی باید روی رفتارهات کار کنی محکم باشی 

☹☹☹چشم چرا میزنی😢

مااااماااانم چیکارش کنم😕 چی بگم آخه بگم براچی میخوام یه هفته از شوهرم جدا بخوابم منو میکشه با حرفاش ...

عزیزم هیچ وقت نزار کسی تو کارت دخالت کنه... تو راهی رو برو که برات مفیده باید شوهرت رو تشنه خودت نگه داری...اگه هر روز پیشش باشی دوران عقدت طولانی میشه که مسلما مشکلات خودشو به همراه داره.... من و همسرم راه دور بودیم ۴ ماه کلا عقد موندیم ماهی یه بار همو می دیدیم

عزیزم هیچ وقت نزار کسی تو کارت دخالت کنه... تو راهی رو برو که برات مفیده باید شوهرت رو تشنه خودت نگه ...

مامانمم  نذارم دخالت کنه با حرفاش زجر کشم میده خونه رو جوری میکنه ک آدم دلش میخواد فرار کنه از اون خونه 

آخه میدونی چیه شوهر من فک کنم ولش کنم میگم مثل دوران مجردی میترسم بشه الانم هرچن از ته دلم بهش اعتما ...

من بهت بگم مردها فرقی نمیکنه چه شوهرت باشه چه کس دیگه بهشون رو بدی پرو میشمن این رو تجربه 29 سالگیم میگه بهت گفته باشم

بجز پدر و برادر که اونها هم خونت هستن و دلشون برات میسوزه 

مامانت چرا اینجوری فکر میکنه؟ راهش اینه عزیزم که واسش دم دست نباشی , هفته ای یکی دو شب کافیه که با هم باشید برید زیر یه سقف دیگه ذوقی ندارید, منم عقد بودم راه دور. هفته ای یا دو هفته ای همو میدیدیم دلمون پر میکشید واسه هم , مامانم و خانوادم سخت میگرفتن نمیذاشتن من زیاد برم خونشون اونم کارش شهرستان بود آخر هفته میتونست بیاد الان که فکر میکنم میبینم اینجوری درست بود  

مامانمم  نذارم دخالت کنه با حرفاش زجر کشم میده خونه رو جوری میکنه ک آدم دلش میخواد فرار کنه از ...

اصلا باهاش بخواب پیش مامانت نگه به  حرفم گوش نمیده ولی سیاست خودت رو بکار ببر و زیاد بهش رو نده وعزت خودت رو حفظ کن 

میگن اگه میخوای با طرف رابطه نداشته باشی از بدبختی ها قرض و قله و قسط و آینده مبهم و گشنگی و اینها حرف بزنی میلش میخوابه

☹☹☹چشم چرا میزنی😢

تو جیگرمی عزیزم دلم میسوزه که بهت میگم 

مامانمم  نذارم دخالت کنه با حرفاش زجر کشم میده خونه رو جوری میکنه ک آدم دلش میخواد فرار کنه از ...

یعنی میگه هر شب باید پیش همسرت باشی؟بگو از نظر روانشناسی خوب نیست با منطق صحبت کن بگو اینطوری رغبتش واسه عروسی گرفتن کم میشه و اینکه عزتم تو خانواده کم میشه ...میتونی یه دفعه کم نکنی مثلا یه روز در میونش کن... دوران نامزدی واسه همین دلتنگیهاشه که شیرینه واسه قرار گداشتنها... بعد عروسی دیگه هر روز با هم هستین ... مشخصه که همسرتم دوست داره که دلتنگ هم بشین

اصلا باهاش بخواب پیش مامانت نگه به  حرفم گوش نمیده ولی سیاست خودت رو بکار ببر و زیاد بهش رو نده ...

خخخخ  چ جالب