2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3321 بازدید | 139 پست
خب بگه تو توجه نکن والا منم بخاطر همین حرفای مامانم دو روز هم نمیتونستم نامزدمو تنبیه کنم و سر عقل ب ...

بد میره رو اعصابم بیخیال 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من دو هفته ای منو بیرونم نمیبره  😕 موگوم وخه برم مگه نه زن کجا برم پول ندروم

پس غلط میکنه چرت و پرت میگه ای خدا ما زنها چقدر بدبختیم هم بغل بدیم هم اگه همیشه باشیم اخیم ای خدا منو بکش 

به نظر من از الان طناب رو محکم بگیر بنداز گردش به روش خودت عمل کن به خدا خداوندی بعدا پشیمون میشی دقیقا مثل من ای دل وامونده رو هم ولش کن بره به درک 

من نمیگم هاپو باش ها نه عاقلانه رفتار کن عزتت بیشتر بشه نه دم دستی باشی هی ماچش کنی رو بدی بهش بعدا سوار میشه میگه ای کاش دورتر بودی این چرت و پرت ها قانون برات بزاره حالا خودت دانی من که نکردم نزدیک سه ساله دارم چوبش رو میخورم از من گفتن بود 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

میترسم به نیازاش توجه نکنم بره با یکی دیگه😕 سابقه اش ک تو دوران مجردیش خرابه

پس غلط میکنه چرت و پرت میگه ای خدا ما زنها چقدر بدبختیم هم بغل بدیم هم اگه همیشه باشیم اخیم ای خدا م ...

یعنی شبا ک پیشش میخوابم بهش نچسبم بغلش نکنم یه بوس کوچولو یه شب بخیر اره😕

دوستان لطفا بگین چیکار کنم ک زده نشه دوران عقد براش تازه باشم اینم در نظر بگیرین هرشب هرشب پیششم ازم ...

چرا مامانت این طوری میکنه ؟ دلیلش چیه ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چرا مامانت این طوری میکنه ؟ دلیلش چیه ؟

نمیدونم بخدا آخه آبجیمم تو عقد ۶ ماه با شوهرش بود هرشب کنار هم مامانم توقع اون جوری داره

یعنی شبا ک پیشش میخوابم بهش نچسبم بغلش نکنم یه بوس کوچولو یه شب بخیر اره😕

آره عادی رفتار کن یه مدلی نکن که بعدا مثل شوهر من بگه تو خودت هم میخواستی ها بندازه تقصیر تو در حالی که تو به خاطر دل اون و رفتارهای مظلومانش تن به کاری دادی 

تازه اگه از من میشنوی رابطه کامل نداشته باش به هیچ وجه من به خاطر اینکه پرو میشه میگم ها وگرنه رابطه داشتن اشکالی نداره ولی اینجوری اون یکم تشنگیش هم برطرف بشه دیگه این مردها دوران نامزدی براشون کم اهمیت میشه 

همش حرف مفته  بگو تو نیا پیش من هفته ای بیا بزار دلت تنگ بشه هر شب دعوتت نمیکنن که پا میشی میا ...

الهی بمیرم واسه شوهرم از کارش مستقیم میومد شهرستان شب یکی دو ساعت باز برمیگشت اینقد نگرانش میشدم تو مسیر رفت و امد شماها ک نزدیک همین قدر همو بدونید یاد اونروزا میفتم اتیش میگیرم

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
آره عادی رفتار کن یه مدلی نکن که بعدا مثل شوهر من بگه تو خودت هم میخواستی ها بندازه تقصیر تو در حالی ...

آخه میدونی چیشده من   میخوام اینجوری کنم باز شب میشه نمیتونم خیلی مظلومانه نگام میکنه دلم نمیاد خو وقتی اینجوری میکنه منم میرم بغلش میکنم😕

اهان حرفش کاملا اشتباه بوده  توهم بخاطر اینکه تنبیهش کنی یه مدت طرفش نرو ازش دور باش پرسید ب ...

خخخخ

عزیزم اگه دوران عقد رو مدام‌پیش هم باشین باعث میشه شور و ذوق واسه ازدواج از بین بره ...تو دوران عقد ...

مااااماااانم چیکارش کنم😕 چی بگم آخه بگم براچی میخوام یه هفته از شوهرم جدا بخوابم منو میکشه با حرفاش