2777
2789
عنوان

درددل مشورت

201 بازدید | 16 پست

امروز با دوست پسرم بیرون بودم فهمیدم که قراره خونه ی ارث پدربزرگشونو برج‌ بسازن 

نزدیک ۱۰-۱۱ میلیارد بهشون میرسه 

بعد خونشونو عوض میکنن میرن همونجا که نزدیک ۲۵۰ متره.

بعد با این تفاسیر دیگه خیلی فاصلمون زیاد میشه.

ما یه خونه ی ۸۰ متری داریم تو یه محله معمولی که الان با دوست پسرم همسایه ایم ولی بعد از این چیزا خیلی همه چیز عوض میشه.

اصلا امشب که شنیدم یه جوری شدم.

همش فکرم اینه که بعد این اتفاقا دیگه خانوادش راضی نمیشن که با هم وصلت کنیم.الان خانوادش میدونن و راضین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به چه چیزایی فکر میکنی اون اگه تو رو بخواد عزیزم همه جوره میخواد بعدم تو رو دیده که عاشقت شده خانوادشم تورو شناختن که راضی هستن بد به دلت راه نده و جلوش هم به زبون نیار این چیزارو

اخه اصالتشونو که فراموش نمیکنن خودشون اول تو محله شما بودن حالا بخت باهاشون یار بوده پولدار سدن 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

عزیزم اگه واقعا قسمتت باشه وعاشقت باشه برات میمونه وبا یه محلا اینورتر اونورتر خراب نمیشه من اینو خوب فهمیدم هیچوقت نباید چیزیو زوری از خدا خواست شاید بهت بده اما به صلاحت نیست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نه عزیزم نترس الکی. مطمن باش اک دوست پسرت واقعا عاشقت باشع همه جوره میخادت . تفاوت فرهنگی ک ندارین چون هم طبقه بودینو تازه بهشون ارث رسیده پولدار شدن ،مشگلی نیس نگران نباش

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟

وااااا😳چقدر اعتماد به نفست پایینه و خودتو دست کم میگیری

مردم واسه خرجشون کارگرن تو مغازه ها زن یکی میشن ماشین زیرپاش دو میلیارده فقط اونوقت شما واسه رفتن خونه ی باباش تو برجی که هنوز گرفته نشده عزا گرفتی؟؟؟؟

چه ربطی داره اخه مگه این تاثیری رو‌دوست داشتنش داره ک کجا زندگی میکنه بعدم تا بخااااان برجو بسازن سروتهشو هم بیار ک عقد کنین نامزد نه عقد کنین بعدشم اگر قرار باشه بخاطراین ک محلشون عوض شده و اروی بهشون رسیده خودشونو نشناسن و خودش یا خانوادش تورو نخان همون بهتر ک برن و برنگردن اگر باشعور باشن و شخصیت داشته باشن اینکارو نمیکنن اگر هم تفکرشون انقدر سطح پایینه بزار برنگردن خوشحالم باید زاشی