2777
2789
عنوان

درددل مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 16 پست

حالا مطمینی خالی نمیبنده برات چندسالشه شاید توهم زده پسرا تو یه سنی خیالپردازی پولداری دارن اخه بعدم یه چیز دیگه شاید داره یه کاری میکنه ک کم کم ازش جداشی ازکجا معلوم تو نباید اصلا رفتارت با قبل تغییر کنه من ک نمیدونم چندسالتونه ولی من جای شما بودم خودمو مغرور نشون میدادم مردا اززنی ک مغرور باشه بیشتر خوششون میاد تا زنی ک بیش از اندازه تو دستو پاشون باشه و هرچی میگن بگه چشم خودتو بگیر یکم از طرفی هم با حرف زدن خامش کن یکاری کن فکرکنع با وجپد اینکه دوسش داری ولی خیلی بیشتر بخودت میرسی و درگیری روزانه خودتو داری بگو الکی با دوستامک باشگاهم دارم میرم خرید دارم میرم بگردم خودتو شاد نشون بده اگرهرشب با شبخیر به هم میخابین یه شب بهش پیام بده بگو عزیزم من ازحرف زدن با توخیلی لذت میبرم و خیلییی دوس دارم باهم صحبت کنیم ولی من خیلی خابم میاد صبح صحبت میکنیم بخودت بها بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید