2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیانت نیس، هر کسی بالاخره یه عشق سابق داشته و امکان نداره یادش بره، هرچند منو نامزد جان هم تقریب ...

دیدگاهتون اشتباست

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹
یه بار سعی کردم، البته از رفتارم خودش متوجه شده بود ولی گف نمیشه، من خودم بهت پستونک میدادم، همچین ح ...

ادم میخواد با اونی که دوسش داره زندگی کنه ولی وقتی این آقا میگی اهل زندگی نیس پس سعی کنند اروم اروم فراموشش کنی

الان هر دوتون چندساله ایت؟ چرا ازدواج نکردین تو منتظر اونی اون منتظر چیه ک مجرده

منتظر چیزی نیس، آدم ازدواج نیس، با دخترا همه جوره هس، زن میخواد چیکار؟ یکمم خب گل میزنه، همون ماری جوانا

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
این خیانت نیس، هر کسی بالاخره یه عشق سابق داشته و امکان نداره یادش بره، هرچند منو نامزد جان هم تقریب ...

عشق سابق داشتن با ،بهش فکر کردن و عکساشو با حسرت نگاه کردنو ... فرق داره.

یه رابطه رو تموم کنید،بعد برید سراغ بعدی

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

آدم تا اخر عمر به یادش بسوزه بهتر از اینکه یه عمر باهاش بسوزونی و هدربدی جوونیت رو تجربشو دارم میگم با این توصیفهایی که گفتی بهس نرسی بهتره 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
به نظره من شوهر نکن به خدا شوهر من عاشقم بود فکر میکردم پشتو پناهمه اما الان کارایی ازش میبینم یعنی ...

میفهمم، همین نامزد آشغال منم اینکارو باهام کرد 

عزی م با اون عشقت اینده ای نداری سعی کن  با نامزدت زندگیتو بسازی

با اونم به بن بست خوردم منه بدبخت، کسی که می مرد برام، بیا ببین چه دوری برداشته 

نه منم جوری عاشق بودم که حتی عاشق همسرم هم نشدم ولی خیلی همسرمو دوست دارم با اینکه عشق سابقم هم منو دوست داشت ولی خوب شد که بهم نرسیدیم شوهرم بهترین مرد دنیاس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹