2777
2789

سلام.وقت همگی بخیر

من 3 ساله ازدواج کردم و از همون اول با شوهرم دفتر تبلیغات زدیمو باهم کار میکردیم تا اینکه اون به پیشنهاد دوستش رفت دفتر پیشخوان کار کنه و منم بخاطر اینکه خیلی خسته از کار کردن بودم با کمال میل خونه نشین شدم

اینو بگم کلا از 18 سالگی شاغل بودم و مستقل

توی این مدت سفارشات قبول میکردم و خونه کارمو انجام میدادم

معمولا هر سفارش 50 تا 100تومن به بالا واسم سود داره

حالا اطرافیان نمونه کارامو دیدن و خیلی اصرار دارن که دفتر بزنم و کارمو ارتقا بدم و پیشرفت کنم

میگن خیلی کیفیت کارات بالاست و شیکه

خودمم خیلی دوست دارم مستقل باشم و سرکار برم اونم کاری که از خودمه

یکمم تنبلم (کوچولووووو)

مدارکمم امادست و مجوز ارشاد دارم

خالم باشگاه بزرگی داره که طبقه پایینش (زیر زمین) خالیه و بهترین نقطه شهر هستش

اجارش هم تقریبا 400 به بالا و اصرار داره برم اونجا میگه نترس درجا نزن و پیشرفت کن میگه لیاقتشو داری

مشکلم اینه میترسم این کار بکنم میترسم شروع کنم و نداشته باشه و کم بیارم از لحاظ مالی به کم راضیم فعلا میگم فقط اجارم دربیاد

کسی همچین شرایطی داشته؟

راهنماییم کنین

نیاز به سرمایه نداره فقط لوازم دفتری(صندلی و میز و...) که همشو دارم

ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی کیفیت کارات خوبه همه ملزومات اداری رو هم داری دفترم که با اجاره مناسب واسه ات هست، چرا مردد هستی فقط می مونه یه تبلیغات مناسب واسه کارت 

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

خیلی عالیه که....فقط اگه نگران تنهاییت و امنیت هستی یه شاگرد خانومم بگیر کنارت کنارکنه...دوتا باشید بهتره

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
تروخدا دعا کنید همش حس میکنم جای پیشرفت دارم و لیاقت زندگی خوب اما بخاطر ترسم خودمو محدود کردم

خیلی کار اشتباهیه وقتی شرایطشو داری خودتو محدود کنی، فرض کن کلی درس بخونی اخرش بمونی توخونه هیچ کاریم نتونی کنی خیلی خیلی سخته....تو که شرایطشو داری حتما شروع کن...البته حتما قبلش یه نیاز سنجی کن ببین بازار چطوره

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم