2777
2789
عنوان

خبر داغ

| مشاهده متن کامل بحث + 8289 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه کاش پیشت بودم وااای

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چقد بی شعوره همسایتون

بخدا ازوقتی رفتم اون ساختمان چارپنج باردیدمش همین چرندیاتوگفته

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ازین دخترای اجاره ای کسی سراغ داشت به من معرفی کنه، من به مزاحمم معرفی کنم دست از سرم برداره، ولم کنه، اعصابمو خورد کرده، هر بار بلاکش میکنم دوباره با یه شماره دیگه میاد

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
ازین دخترای اجاره ای کسی سراغ داشت به من معرفی کنه، من به مزاحمم معرفی کنم دست از سرم برداره، ولم کن ...

شکایت کن خب پدرشو در میارن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

وااای طفلک دختره😢😢😢😢

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
وااای طفلک دختره😢😢😢😢

اگ طفلک بود از این غلطا نمیکرد ببین پدرش ب کجا رسیده ک دخترشو تعقیب کرده

بخدا ازوقتی رفتم اون ساختمان چارپنج باردیدمش همین چرندیاتوگفته

یبار حالشو بگیر حساب کار دستش بیاد

انقد جامعه کثیفه ک فکر میکنن اگه یه خانم تنها زندگی کنه یعنی منظوری داره و باید کثیف کاری کنه 

خودش مجرده یا متاهل؟؟؟خونشو اجاره میده؟؟؟

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
دلت خوشه، شکایت کردیم گفتن شماره های اعتباری رو نمیشه ردیابی کرد، مشخص نمیشه

وا خواستن از سرشون بازت کنن....یکی از فامیلامون مزاحم داشت شکایت کرد پسررو کشوندن دادگاه و احضاریه و..بعدش ب غلط کردن افتاده بود 

وا خواستن از سرشون بازت کنن....یکی از فامیلامون مزاحم داشت شکایت کرد پسررو کشوندن دادگاه و احضاریه و ...

زمان های گذشته رسیدگی می کردن و مملکت قانون داشت، اما الان نه

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
اگ طفلک بود از این غلطا نمیکرد ببین پدرش ب کجا رسیده ک دخترشو تعقیب کرده

عزیزم بهتره زود قضاوت نکنیم اتفاقا دختره بدبخته که عقلش نرسیده داشته با ی پسر میرفته خونه 

تمام کسایی که اینکارا رو میکنن از بی عقلیشونه که من عقیده دارم والدینشونم بی تقصیر نیستن

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن