2777
2789
عنوان

خبر داغ

| مشاهده متن کامل بحث + 8228 بازدید | 69 پست
عزیزم بهتره زود قضاوت نکنیم اتفاقا دختره بدبخته که عقلش نرسیده داشته با ی پسر میرفته خونه  تما ...

قضاوت نکردم عزیزم ولی خدا عقل داده زیادی خوشبین نباش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

باید میزد دخترو میکشت

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار حالشو بگیر حساب کار دستش بیاد انقد جامعه کثیفه ک فکر میکنن اگه یه خانم تنها زندگی کنه یعنی منظ ...

بیوس هردیق میگی ۱۵سالگی بیوه شدم 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
زنگ بزن به پلیس بگو بیاد این لونه ی فساد رو جمع کنه. اونجا جای خیانته...ممکنه هرکدوم از همسرای ما ب ...

اوووه انقد شکایت کردیم هیچی نشد. پلیسا خودشونم میان چند بار دیدیم. مخصوصا ماشینای گشت

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.