الان با شوهرم دعوام شد خیلی بدو شدید خیلی اذیتم کرده تا حالا گفت یه بلایی سرتو بیارم بعدم گفت دیدن بچه رو به دلت میزارم و با تهدید رفت منم گفتم زنگ میزنم به مامانت و زدم چون امانم بریده کم اوردم انقدر شکنجه داده منو مادرش گفت زنگ میزنم بهش ببینم چرا این کارارو میکنه شوهرمن عیب زیاد داره دیگه نتونستم تنهایی با مشکلاتش سر کنم همرو گفتم تا بلکه از ترس اونا ادم شه انقدر عذابم داده با وجود بچه حاضرم بمیرم
چند بار بیرونش کردم باز با وساطتت اومده خونه بیکار همیشه که نیست کلر داره ماهی 700 که هی ...
ازش شکایت کن،اگه علاقه ایی بهت نداره و علاقه ایی بهش نداری، والا فقط خودتو پیر میکنی، یه روز به خودت میایی میبینی۷۰ سالته میگی چرا انقد تحمل کردم خودمو نابود کردم، البته اگه درست بشو نیست و کار همیششه خودتو راحت کن
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
اخه نمیشه بخام جدا شم صد نفر میریزن سرم که جدا نشو بارها مامانم گفته خرجت با من تو زندگی کن اص ...
درکت میکنم تو کشور ما واسه همه اینطوریه که بخصوص والدین دختر میخان بزور و ب هر قیمتی ک شده زندگی دخترشونو حفظ کنن بخاطرغرور و آبرو پیش در همسایه و فامیل...ولی مسئله اینه که اولا تا کی؟حفظ زندگی باید دوطرفه باشه هر دوطرف باید تلاش کنن وگرنه همیشه یکی تحمل کنه از پا درمیاد در ثانی هر چقدرم والدنیت خرجتو بدن بلخره این تویی که اون زندگی رو تحمل میکنی نه والدینت...این زندگی توعه اگه میتونی سالهای سال اینجوری ادامه بدی و زندگی و عمر و جوونی خودتو بخاطر یه ادم بی مسیولیت و بی مصرف و هم چنین خانوادت ببازی ک هیچ ی عمر تحمل کن...تو روانشناسی خودتم خوب میدونی که آدما از ی سنی عوض شدنشون غیر ممکنه شاید ۶ ماه تظاهر ب تغییر کردن بکنن ولی بازم ب ذات و شخصیت اصلی خودشون بر میگردن چون یکی دو روز نیس که تظاهر کنن یه عمره...بازم خودت صلاح زندگی خودتو بهتر میدونی اصلا شاید خودت کاراکتری داشته باشی ک نتونی از پس خودت و زندگی تنهایی برنیای
درکت میکنم تو کشور ما واسه همه اینطوریه که بخصوص والدین دختر میخان بزور و ب هر قیمتی ک شده زندگی دخت ...
من میتونم تنها زندگی کنم و شاد باشم اما نمیتونم جدا شم نمیزارن لعنت به من لعنت به حرف مردم برای من اهمین تداره فقط خانوادم.شوهرمم درست نمیشه از اول همین بود به خوردن و خوابیدن عادت داره