2777
2789
عنوان

دعوا اساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگ اینهمه جانت در عذابه چرا جدا نمیشی؟؟

طلاق نمیده از طرفی خانوادم نمیزارن  میگن  زندگی کن همه مشکل دارن  باور کن مشکلات منم بزرگه اما خانوادم میگن  فقط تو مشکل نداری از دل من خبر ندارن که 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
من ۶ ماه بیرونش کردم، اصلاح شد، تو وضعیتت حادتره ۹ ماه بیرونش کن

میشناسمش ادم درست شدن نیست  فایده نداره  بازم منم که ضایع میشم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
برو مشاور

بهش فک کردم پولشو ندارم  اصلا پول نمیده بهم  بهش  گفتم 5 تومان بده بچه رو ببرم بیرون  دلش گرفته نداد  بهم  گفت ندارم همش میگه همین 20 روز پیش 15 تومان دادم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
یه خانم مشاور بود رایگان مشاوره میداد یه تاپیک بزن شاید پیداش کنی

شوهرم فک کنم مشکل  روانی داره احساسم بهم میگه  نیاز به دارو داره  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
مختصر میگم.بی پوله.بی عاره.تنبله.دوست نداره کار کنه پول در بیاره.بدهکاره عالمه اما ککشم نمیگزه.بی دی ...

خدا صبرت بده

درد ضربت بد بود اشنا بود جنس این تبر...توله گرگ بی بدر اخرم رفت بی خبر
مشاور رایگان پیدا کن مشکلتو بگو ، اونا بهت میگن مریضه یا نه

خودم ارشد روانشناسی دارم   با توجه به تجربیاتم میدونم که داره ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم چون هر راهی بلد بودم رفتم انشاللا یه پولی دستم بیاد کار پیدا کنم درمانش کنم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
میشناسمش ادم درست شدن نیست  فایده نداره  بازم منم که ضایع میشم

بابا ولش کن خونواده رو جداشو کارت ب تیمارستان بکشه خوبه؟اینا که از شوهرت گفتی مشکل نیس ک فاجعه س یعنی انگار اصلا شوهر نداری... اون تو زندگیت نباشه آب از آب تکونم نمیخوره خونه هم ک داری فقط خودت ی کاری پیدا کن جداشو...هم الگوی بد واسه بچه هات میشه آرامشتونو میگیره و هم عمرتو بفنا میده...واقع مرد بیکار و بیعار دیگه غیر قابله تحمله

بهش فک کردم پولشو ندارم  اصلا پول نمیده بهم  بهش  گفتم 5 تومان بده بچه رو ببرم بیرون ...

اگه خونه از خودت داری با لگد بندازش بیرون، والا خیرش چیه

بعد مگه نمیگی بیکاره، پس پول از کجا میاره که گفتی به تو پول نمیده

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بابا ولش کن خونواده رو جداشو کارت ب تیمارستان بکشه خوبه؟اینا که از شوهرت گفتی مشکل نیس ک فاجعه س یعن ...

اخه نمیشه  بخام جدا شم صد نفر میریزن سرم که جدا نشو بارها مامانم گفته خرجت با من تو زندگی کن اصلا  نمیتونم توضیح بدم قشنگ تا متوجه بشی  جدایی ما  غیر  ممکنه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اگه خونه از خودت داری با لگد بندازش بیرون، والا خیرش چیه بعد مگه نمیگی بیکاره، پس پول از کجا میاره ...

چند بار بیرونش کردم باز با وساطتت اومده خونه  بیکار همیشه که نیست کلر داره ماهی 700  که هیچیمون نمیشه تازه من اصلا حقوقی ندیدم ازش تا حالا  هربار گفتم پول نداده  هر ماه چش میکشیم یارانه بدن خرید کنه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔