2777
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 31 پست
آره متاسفانه من فکر نمیکردم این طوری بشه حتی وقتی رفتم داخل خونه کلید و از رو در برداشتم که خالم نیا ...

عزیزم بزرگتر اینجا مشکل داره 

مادر بزرگ شما همون ابتدای عمر باید زنگ میزد به مادرتون و ایشون را هم در جریان میگذاشت

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
آخه چه دلیلی داشته به همه بگن جز مامانت ؟ چرا باید شمارو مقصر بدونن    

نمیدونم هر چی فکر میکنم چرا به مامانم نگفتن درضمن مقصر دونستن من بخاطر اینکه من هفته قبلش روزی که اونا قرار داشتن برن بیرون من رفتم خونه مادر بزرگم درو باز نکردن داییم رو دیدم گفت نیستن رفتن خونه باغش ن منم اومدم اونا فکر کردن من فهمیدم رفتم به مامانم خبر دادم دعوا درست کنم

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بزرگتر اینجا مشکل داره  مادر بزرگ شما همون ابتدای عمر باید زنگ میزد به مادرتون و ایشون ر ...

خب به همین دلیل رفتم با مادر بزرگم صحبت کنم

من روزه ميگرفتم خالم انقد گريه ميكرد نميذاشت بگيرم به زور بهم غذاميداد 😂حس ميكنم يكم كارت اشتباهه خ ...

خب منو خالم خیلی باهم شوخی میکنیم و خیلی باهم راحت بودیم نمیدونم چرا این طوری شد

حالا بگید چکار کنم کاش نمی‌رفتم الان همه زوم کردن رو من ولی کسی نمیگه خالم جلوی همکاری مامانم بهش گفته ریدم به بزرگتریت و کلی حرف دیگه

نمیدونم هر چی فکر میکنم چرا به مامانم نگفتن درضمن مقصر دونستن من بخاطر اینکه من هفته قبلش روزی که او ...

به نظر من کلا خودتو بکش کنار و بزار مامانت با خانوادش طرف بشه خودش یه آدم عاقل و بالغه نیاز به دفاع از سمت کسی نداره البته که اگه نیاز شد خودش به شما میگه

این نیز میگذرد 
به نظر من کلا خودتو بکش کنار و بزار مامانت با خانوادش طرف بشه خودش یه آدم عاقل و بالغه نیاز به دفاع ...

الان میگی کلا اعتنا نکنم راستش من گفتم دیگه قطع رابطه میکنم

الان میگی کلا اعتنا نکنم راستش من گفتم دیگه قطع رابطه میکنم

قطع رابطه که نمیشه کرد اونم با همه اما میشه رفتارتو یه جوری تغییر بدی که از صدتا قطع رابطه بدتر باشه

این نیز میگذرد 
من روزه ميگرفتم خالم انقد گريه ميكرد نميذاشت بگيرم به زور بهم غذاميداد 😂حس ميكنم يكم كارت اشتباهه خ ...

خاله های من هیچ وقت واسه من دلسوزی نکردن متاسفانه حسادت زیاد چشماشون کور کرده

قطع رابطه که نمیشه کرد اونم با همه اما میشه رفتارتو یه جوری تغییر بدی که از صدتا قطع رابطه بدتر باشه

یعنی چطوری