اگه همه خانوما سعی کن مردشون و خوب بشناسن و تمرکز کنن رو این مسله هیچکدام از این مشکلات پیش نمیاد اقایون بر خلاف انچه که ما فکر میکنیم و خودشون ادعتشو در میارن به محبت دیده شدن و تعریف و تمجید نیاز شدید دارن شما مردی داری قد کوتاه بدنی پر مو هر روز سر کوفت میزنی وای چقدر تو زشتی حتی گاهی تو شوخیا گفته میشه مثلا از دستت چکار کنم بد شکل یا هر نسبت دیگه حالا همین اقا عکش بدنشو همکار خانومش میبینه خانوم میگه وای چه بدن پشمالو نازی من عاشق همچین مردیم اقا درجا جذب میشه حالت این یه مثال بود و میتونه راجب هرچیزی دبگه باسه پس توجه کنید خانومای گل به همین راحتی میشه بک اقا رو مجذوب کرد پس چه بهتر این تعریف و تمجید ها و خودتون انجام بدین که همسرتون بدونه چقدر براش ارزش قاعل هستید و بیشتر از قبل دوستتان خواهد داشت اگه همسرتون خوب تعمیر میکنه تعریعش کنید اگه کمکتون میکنه تو کار خونه تعریف کنید مخصوصا تو جمع یه نقطه قوت در همسرتون پیدا کنید و مدام تعریف کنید.
دومین اصلی که باید بهش توجه کنید نیاز های اقایونه که همه اقایون تمام نیازشون در رابطه نزدیکی میبیند پس سعی کنین در این مقوله خیلی جذاب و متنوعه برخورد کنید گاهی خانمها رابطه و هر روز بر قرار میکنند و میگن ما خوب رسیدگی میکنیم خوب خانم گلم شما یکم تنوع به خرج بده هبچ اقای به عوض کردن هر روز رو تختی یا نظافت خونه به وجد نمیاد ولی با تنوع لباس شما چرا.
گاهی برین یه هتل یه اتاق بگیرین و بعد به همسرتون زنگ بزنید بیاد و یک شب رویایی و براش بسازین اگر بوجه این کار رو ندارین تو خونه یکارایی بکنین طوری که همسرتون متوجه این رفتار و توجه ای که به خواسته ش دارید و بشه.
اقایون اکثرن محبت و بلد نیست شما با رفتارتون اینو بهش اموزش بدین.
وقتی میخواید تربیت کنید چه در مورد همسر چه فرزندان سعی کنید اصلا چیزی نگید شما انجام بدین خودبخود اونا باد میگیرند و تکرار میکنند حرف زدن فقط باعث دوری و دلزدگی میشه.
زندگی ساده تر از اونیه که فکرشو بکنید فقط باید روشش و بلد باشین.
ما خانمها تا مشکلی پیش میاد اولین چیزی که ذهنمون میرسه مشاوره دریغ از کمی فکر که ایا این مشاور بهتر از خود من میتونه کمکم کنه؟ خیر مشاور فقط گوش میده شما تمام حرفهاتو بنویس که تخلیه بشه مغزت بعدس برای راهکار به بهترین دوستتون کتاب مراجعه کنید مطمعن باشید خیلی سریعتر به نتیجه میرسید