2777
2789
عنوان

طلاق و مشکلات با همسر؛ کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 36 پست

اگه همه خانوما سعی کن مردشون و خوب بشناسن و تمرکز کنن رو این مسله هیچکدام از این مشکلات پیش نمیاد اقایون بر خلاف انچه که ما فکر میکنیم و خودشون ادعتشو در میارن به محبت دیده شدن و تعریف و تمجید نیاز شدید دارن شما مردی داری قد کوتاه بدنی پر مو هر روز سر کوفت میزنی وای چقدر تو زشتی حتی گاهی تو شوخیا گفته میشه مثلا از دستت چکار کنم بد شکل یا هر نسبت دیگه حالا همین اقا عکش بدنشو همکار خانومش میبینه خانوم میگه وای چه بدن پشمالو نازی من عاشق همچین مردیم اقا درجا جذب میشه حالت این یه مثال بود و میتونه راجب هرچیزی دبگه باسه پس توجه کنید خانومای گل به همین راحتی میشه بک اقا رو مجذوب کرد پس چه بهتر این تعریف و تمجید ها و خودتون انجام بدین که همسرتون بدونه چقدر براش ارزش قاعل هستید و بیشتر از قبل دوستتان خواهد داشت اگه همسرتون خوب تعمیر میکنه تعریعش کنید اگه کمکتون میکنه تو کار خونه تعریف کنید مخصوصا تو جمع یه نقطه قوت در همسرتون پیدا کنید و مدام تعریف کنید.

دومین اصلی که باید بهش توجه کنید نیاز های اقایونه که همه اقایون تمام نیازشون در رابطه نزدیکی میبیند پس سعی کنین در این مقوله خیلی جذاب و متنوعه برخورد کنید گاهی خانمها رابطه و هر روز بر قرار میکنند و میگن ما خوب رسیدگی میکنیم خوب خانم گلم شما یکم تنوع به خرج بده هبچ اقای به عوض کردن هر روز رو تختی یا نظافت خونه به وجد نمیاد ولی با تنوع لباس شما چرا.

گاهی برین یه هتل یه اتاق بگیرین و بعد به همسرتون زنگ بزنید بیاد و یک شب رویایی و براش بسازین اگر بوجه این کار رو ندارین تو خونه یکارایی بکنین طوری که همسرتون متوجه این رفتار و توجه ای که به خواسته ش دارید و بشه.

اقایون اکثرن محبت و بلد نیست شما با رفتارتون اینو بهش اموزش بدین.

وقتی میخواید تربیت کنید چه در مورد همسر چه فرزندان سعی کنید اصلا چیزی نگید شما انجام بدین خودبخود اونا باد میگیرند و تکرار میکنند حرف زدن فقط باعث دوری و دلزدگی میشه.

زندگی ساده تر از اونیه که فکرشو بکنید فقط باید روشش و بلد باشین.

ما خانمها تا مشکلی پیش میاد اولین چیزی که ذهنمون میرسه مشاوره دریغ از کمی فکر که ایا این مشاور بهتر از خود من میتونه کمکم کنه؟ خیر مشاور فقط گوش میده شما تمام حرفهاتو بنویس که تخلیه بشه مغزت بعدس برای راهکار به بهترین دوستتون کتاب مراجعه کنید مطمعن باشید خیلی سریعتر به نتیجه میرسید

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
عزیزم ما زنا اول باید یاد بگیریم ب مرد زن دار پا ندیم برا خودمون احترام قايل شیم تا مردا بفهمن و این ...

حرف شما تا حدودی درسته ولی بهتره این تفکر که مردا بی گناهن و زنا شیطان رو تو جامعه از بین ببریم.مردا هم انسان هستن و عقل و شعور دارن کسی مجبورشون نمیکنه خیانت کنن.وقتی زن یا شوهری دلش برای زندگی مشترکش نمیسوزه چرا غریبه باید به فکر زندگی مشترک شما باشه این تفکرات زنان_علیه_زنان از نظر من که همیشه مردا رو تبریه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همه خانوما سعی کن مردشون و خوب بشناسن و تمرکز کنن رو این مسله هیچکدام از این مشکلات پیش نمیاد اق ...

عزیزم حرفاتون درسته ولی یکم تئوریه تا عملی!

مردا خیلی تنوع طلب و حق به جانب شدن

حالا شوهر من انصااافا خیلی به بهداشتش میرسه ولی خیلی از مردا یه حموم ساده رو مرتب نمیرن مسواک.نمیزنن اما از خانوماشون توقع دارن حرفم بزنی میگن مرد همینه بابا ماها خسته ایم و فلان 

یه دیالوگ تو فیلم عاشقانه بود پیمان به درسا گفت زنی رو.که مثل خودم باشه نمیخوام 

و این دقیقا تو جامعه ما داره اتفاق میوفته

مردا خودشون هرکاری میخوان می کنن ولی خانومشونو از همون کار منع میکنن و هرچقدر سعی کنی بیشتر براشون تنوع و جذابیت ایجاد کنی فقط توقعشون بالا میره

[QUOTE=66497142]حرف شما تا حدودی درسته ولی بهتره این تفکر که مردا بی گناهن و زنا شیطان رو تو جامعه از بین ببریم.مردا ...[/QUOTEن من. خودم ب شدت فمینیستم اما منظورمه زنا خودشون ب خودشون بی احترامی نکنن وگرنه گناه. هیچ خائنی توجیه نداره ب نظرم چون خیانت ب نظرم ی نوع جنایته چون خیلی برای طرف مقابل سهمگینه

[QUOTE=66497142]حرف شما تا حدودی درسته ولی بهتره این تفکر که مردا بی گناهن و زنا شیطان رو تو جامعه ا ...

حرف شما درستِ ولی تقریبا همه مردا میدونن که خانواده و زنها هیچوقت اونا رو مقصر نمیدونه بنابراین با خیال راحت هر کاری بخوان میکنن کسی زیر گردن اقا چاقو نذاشته که برو به زنت بی احترامی کن پس مشکل خودشه از نظر من 

چرا تو خوبیا نمیگیم دست خواهرشوهر و مادرشوهر درد نکنه بابت تربیت یه ادم خوب؟ ولی موقعه اشتباه سریع میگیم خواهرش یا مادرش ،من قبول دارم ادمایی هستن تو زندگی بچه شون دخالت میکنن اما اینکه نشناخته برچسب بزنیم ج ـ ده یا هر اتفاقی رو به خانواد ربط بدیم قبول ندارم

من دو تا فرزند دارم و الان به خاطر مشکلاتم به همین موضوع فکر می کنم. مشکلات فرزندان طلاق خیلی خیلی زیاد هستن و ترجیح میدم کودکانم به این مرحله نرسند.

پیشنهاد می کنم اگر کسی داره فکر می کنه به این موضوع این مطلب را بخونه

تاثیر طلاق بر فرزندان

http://hooshenik.com/تاثیر-طلاق-بر-فرزندان/

تاثیر طلاق بر فرزندانتاثیر طلاق بر فرزندان