2777
2789
عنوان

طلاق و مشکلات با همسر؛ کمممک

458 بازدید | 36 پست

بچه ها اینجا سایتی بوده که اغلب خانومای باردار میومدن واسه تبادل نظر اما الان شده سایت طلاق و خیانت و مشکلات

من خودم اگر از مشکلاتم بگم اشکتون درمیاد

چیزهایی دیدم که خیلیا ندیدن

نمیخوام بگم تحمل کنیم

و‌نمیخوامم از مشکلاتم بگم، چون فایده نداره گفتنش

فقط تو رو خداااا بیاین یه کاری بکنیم بیاین فکرامونو روی هم بریزیم ببینیم چطور میشه زندگیا رو بهتر کرد

چرا مردها خیانت میکنن

و ....

تو‌رو خدا بیاین با هم این مشکلات رو کم کنیم به جای اینکه حرفای بیخود و بی فایده به همدیگه بزنیم یه کار مفید تو این سایت انجام بدیم

مردا قدر زندگی شونو نمیدونن  هرچی ما زنا سعی میکنیم به علایقشون احترام بزاریم بیشتر تنوع طلب م ...

آره درسته واقعا...ولی قطعا برای هر چیزی راه حلی هست...باید تغییرشون بدیم

نمیشه که هر روز صدها نفر طلاق بگیرن😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تقصیر خودمونه فقط

تا دختر و زنی نباشه که ببخشید از این لفظم کرم نریزه مردی از راه به در نمیشه

یا اینه یا نه مرد خودش کلا بده باز اگه زن و دختری بهش پا نده چون متاهله باز اتفاقی نمیافته

همش تقصیر جنس خودمونه گلم

بنظر من از اول آشنایی باید عین موم بگیری دستت وگرنه بعدا درست نمیشن

زیاد گیر ندیم تقریبا نامحسوس از کنار کنترل کنیم

و چیزی که بنظرم خیلی مهمه باید به خودمون بیشتر برسیم از همه لحاظ پوششی و زیبایی

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
عزیزم تقصیر خودمونه فقط تا دختر و زنی نباشه که ببخشید از این لفظم کرم نریزه مردی از راه به در نمیشه ...

قبول دارم کاملا...واقعا ما زن‌ها هم خیلی بی رحم شدیم فقط مردها نامرد نیستن

نه تنها مردا زنا هم تواین زمونه تشریفاتی میخوان همه چی شه هرروز یه مدل میپوشن یه چیزی میخوان و.... مردای بیچاره هم ۲۴ساعته کارمیکنن، شرایط اقتصادی یا خیلی چیزای دیگه باعث شده امار طلاق بالا بره

آره درسته واقعا...ولی قطعا برای هر چیزی راه حلی هست...باید تغییرشون بدیم نمیشه که هر روز صدها نفر ط ...

عزیزم ما زنا اول باید یاد بگیریم ب مرد زن دار پا ندیم برا خودمون احترام قايل شیم تا مردا بفهمن و اینک ب نظرم ذینایی ک خیانت میکنن دچار کمبودو عدم عزت نفسن

آره درسته واقعا...ولی قطعا برای هر چیزی راه حلی هست...باید تغییرشون بدیم نمیشه که هر روز صدها نفر ط ...

طلاق که نمیشه گرفت ولی خب راه حلی هم نداره فک کنم 

من خودم چهار ماهه عقد کردم همه جوره به خودم میرسم و در حد توان خواسته های شوهرمو تامین میکنم اما باز میره تو اینستا دخترای دیگه رو میبینه و لایک میکنه 

بخاطر اینکه عقل یه سری از  مردا رفته تو شرتشون از اونجا دستور میگیرن و خیانت میکنن تکبیییییییی ...

اون موضوع خیلی رو تصمیماتشون اثر داره واقعا...اما ما آدما داریم حیوانات رو آموزش میدیم و تربیت میکنیم

مردا که کمتر از اونا نیستن، اونا هم مثه ما آدمن اما جامعه مردها رو بد تربیت کرده

بهشون یاد  داده که مرد یعنی نیاز جنسی

بنظر من از اول آشنایی باید عین موم بگیری دستت وگرنه بعدا درست نمیشن زیاد گیر ندیم تقریبا نامحسوس از ...

عزیرم بعضی ها این جور چیزا رودست اویز خیانت میکنن من ادمایی دیدم با چ  زنایی اما خیانت کردن بعدم گفتن چرا گفتن گول خوردیم

اون موضوع خیلی رو تصمیماتشون اثر داره واقعا...اما ما آدما داریم حیوانات رو آموزش میدیم و تربیت میکنی ...

دقیقا از تو خانواده اینجور تربیت شدن عزیزم

تا خودشون نخوان نمیشه کاری کرد