2777
2789
عنوان

نگران زندگیمم

409 بازدید | 24 پست

سه هفته است زایمان کردم،اومدم شهرمامانم اینا،به خاطرنگه داری بچم اخه بچه اولمه ومن ناواردم،هرچی به پدرومادرم گفتم بیایدخونه ما قبول نمیکنن اخه بنده خداهاکاروزندگی دارن ازیه طرفم میگن بزاربچه دوماهش بشه بعد بروخونتون که بچه بز رگ باشه شوهرم سرکارمیره ومیگه اضافه کاربهم دادن باید تاساعت هشت شب بمونم اداره امشب بهش زنگ زدم تا ساعت یازده شب بیرون بود میگه رفتم کارای اداره روانجام بدم دلم مثل سیروسرکه میجوشه میترسم بهم خیانت کنه اخه خیلی به ریخت وقیافم گیرمیده ازوقتی باردارشدم وزایمان کردم توروخدا بهم کمک کنید خیلی نگرانم 

خب اگه قبلا ازش چیزی ندیدی بیخودی ناراحتی..این فکرا فقط اذیتت میکنه   

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

ما الان عزیزم برات چیکار کنیم میخوای شمارشو بدی ما بریم امتحانش کنیم😂😂واقعا ما که نمیشه ایده بدیم چی بگیم بگیم نه خیانت نمیکنه یا اره خیانت میکنه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ساعت یازده کار اداره. پاشو برو خونت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

عزیزم پاشو برو تو خونت کی دو ماه زندگیشو ول میکنه میره من از روز اول خونه خودم بودم از روز بیستم هم همه رفتن تنها شدم سخته ولی یاد میگیری به ریخت و قیافتم برس موهاتو رنگ کن اپیلاسیون برو ارایش کن شوهرتم ول نکن به امان خدا

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان روزای خاص و تکرار نشدنیه زندگیته با فکر بد خرابش نکن، به جاش زود نگهداری از بچه رو یاد بگیر و قوی باش و زود خودتو جم و جور کن و برگرد به دوران قبل بارداری و به خودت برس و خوشگل موشگل کن و زود برگرد خونه خودت، دو ماه زیاده