2777
2789
عنوان

نگران زندگیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 24 پست

بنظرم منم بقیه درست میگن. برگرد خونه ت اینجوری خیالت راحته. وفکرهای بد تو ذهنت نمیاد

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم همسایه ما یک ماهه زایمان کرده بخدا اصلا ندیدم کسی تو خونشون بره و بیاد فقط یکی دو روز چند روز پیش هم دیدم موهاشو صورتی خوشرنگی زده و یه تیپ خیلی ناز زده و با شوهرش میره بیرون قیافشم خیلی بچه میزنه بخدا کیف کردم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بچه داری وسختیهاش یه طرف،شوهرم یه طرف

با بچه که تنها بمونی فوری دستت میاد نگهداریش اصلا هم مشکل نیست. شوهرت رو دریاب

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

بچه داری وارد بودن نمیخواد که یکم جرات داشته باش بذار یه هفته هم بگذره یه ماهت میشه اونوقت دیگه برو خونت ،منم مثل تو بچه ی اولمه خودشم ۲قلو تنها نگه میدارم اصلا نگران نباش

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

عزیزم دوماه خیلی زیاده بهتره بری خونت 

ادم تو خونه خودش راحته نترس از پسش برمیایی 

من مامانم اومده بود خونمون تا ۲۵روز موند بعد رفت همه بهم میگفتن برو تا چهلم خونه مامانت بمون نرفتم خودم زندگیمو دستم گرفتم البته شوهرم خیلی کمکم کرد الان پسرم سه ماهشه دیگه افتادیم رو روال 

چرا نتونی خوبم می تونی از عهده ی بچه و کاراش بر بیای. دیگه مادر شدی پس می تونی.

برو سر خونه زندگیت و از سه نفره بودنتون لذت ببر.

من اصلا منظور خیانت همسر و فکرای بد نیست اینه که اعتماد به نفس داشته باش و کارهای خودت و بچه ت رو به نحو احسن انجام بده.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
مشکلم اینه بابا ومامانم گیردادن که توبایداین دوماهوبمونی جلوشوهرم هم گفتن وشوهرم تایید کرد

قضیه رو ب مادرت بگو.خودش ساکتو جمع میکنه میفرستت خونه خودت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز