2777
2789
عنوان

شوهر لجباز تو رو خدا كمك

502 بازدید | 27 پست

سلام من و همسرم دوران عقد هستيم 

اختلاف نظر زيادي داشتيم كه خانواده ايشون در زياد كردنش بي تقصير نبودن.  هر سري من يا ايشون كوتاه ميومديم تا اينكه سر يه مساله همسرم پاشو كرد توي كفش كه طلاق، منم قبلا ميگفتم ولي زود پشيمون ميشدم اما ايشون حرفش يكي بود از هفته پيش تا الان كه يكم نرمتر شده . امشب مياد حرف بزنيم 

فقط چيزي كه نگرانم ميكنه امروز بود كه ديدمش ، و يك پيام براش اومد و جلوي من زود خوند و گوشيشُ قفل كرد. من به روش نياوردم ولي خيلي اينروزا گفته ميرم با يكي ديگه يا ب رابطه قبلي برميگردم.

من رابطه قبليشو خيلي به روش اوردم ميدونم اشتباه كردم فقط الان بگين چيكاررر كنم 

بچسب و طلاق بیر راحت 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا زندگيمون خيلي جنگيديم

وقتی خودش داره میگه طلاقت میدم یعنی دوست نداره زندگی زورکی هم که نمیشه با توجه به شکی هم که بهش داری این زندگی زندگی نمیشه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هیچکار عزیزم.این مرد به نظرم تموم شدس.برای زندگی بعد جداییت نقشه بکش.ببین میتونی چجوری درآمد دربیاری میخوای درس بخونی یا ....فکر کردن به این چیرا هم اعتماد به نفست رو بالا میبره هم شوهرت میفهمه اویزونش نیستی که واست طاقچه بالا بزاره

هرچیزی که قبح داشت شکوندی و بینتون چیزی نذاشتی بمونه آخه چه کاریه. دعا کن دیر نشده باشه و بشینید با هم صحبت کنید از اول شروع کنید و گذشته را بذارید کنار

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو