2777
2789
عنوان

شوهر لجباز تو رو خدا كمك

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 27 پست

الان جدا نشي و بزور نگهش داري هر چقدر باهاش زندگي كني هر كار كنه ميگه من كه گفتم طلاق خودت نرفتي ! 

يا اتمام حجت كن و كاري كن كه هيچ جايي نداشته باشه اين حرفو بزنه يا اگه نميتوني جدا شو . 

اميدي تيست كه چند سال بعد جدا نشي 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتمام حجت کن . بگو اگه میتونی مثل آدم متعهد و متاهل زندگی کنی یا علی ... و گرنه خوش اومدی

عزیزم من خیلی نمیتونم در این مورد نظر بدم. ولی یک اصل کلی هست. اگر در مقابل لجبازیهاش خیلی کوتاه بیای شجاعتر میشه. اینکه یک مرد احساس کنه زنش به هر قیمتی باهاش میمونه خوب نیست. بد نیست یک مقدار احساس ترس از دست دادن داشته باشه. امشب باید خیلی مقتدر عمل کنی. بهش بگو اگر دلت دنبال کسی دیگست از همین جا تمومش کن. بهش بگو که نهایت اینه که دو روز گریه میکنی و بعدش دوباره میری دنبال کار وزندگیت. ولی اگر واقعا میخواد با تو باشه دیگه نباید به تعهدش خیانت کنه.

تو رو خدا انقدر سریع نسخه طلاق نپیچید.اجازه بدید بیان باهم صحبت کنید اگه به نتیجه نرسیدید برید پیش مشاور.احساس میکنم از روی بی تجربگی یه سری رفتار انجام دادید که اینجوری شده.یه چیزیم بدون اگه کسی بخواد خیانت کنه بدون اینکه بگه میره یکیو پیدا میکنه.احتمالا همسرتون اینجوری میگن که حرص شما دربیاد 

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!
تو رو خدا انقدر سریع نسخه طلاق نپیچید.اجازه بدید بیان باهم صحبت کنید اگه به نتیجه نرسیدید برید پیش م ...

ميخام بمونم خوب رفتار كنم اس ام اس هاشو ب روش نيارم تا شرمنده شه برگرده به زندگيمون

ميخام بمونم خوب رفتار كنم اس ام اس هاشو ب روش نيارم تا شرمنده شه برگرده به زندگيمون

بله بهترین کار همینه.شما که انقد واسه زندگیتون جنگیدید حیفه به خاطر بچه بازی از دستش بدید.براتون آرزوی خوشبختی میکنم دوست عزیز ❤️

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!