2777
2789
[QUOTE=66438977]تولد دوستم تو یه مهمانی اون موقع هنوز دوست دسرم نبود اما هیلی وقت بود دنبالم بود، یه ...

بوسه عشقمو تعریف کردم که اولین بوسه بود

با شوهرم مشکل دارم و ارزو دارم که جدا شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی دوست بودید؟

آره عزیزم س سال هم روزا خوبی داشتیم هم بد خیلی میخاستم ی روز اگ همو نمیدیدیم ی پیام نمیدادیم هیچی سخت ترین زمانی رف خدمت وقتی برا اولین بار زنگ زد از اونجا جفتمون گریه می کردیم یزد افتاده بود اموزشیشو ک تموم کرد اومد خواستگاری ولی مامانم چون میدونستم باهم دوستیم قبول نکرد گف اگه بخای رضایت مردم ولی دیگه دختری به اسم تو ندارم منم نمیدونستم قید خانوادم بزنم خلاصه اونام دولار اومد راضی نشد مامانم دیگ کم کم تموم کردیم دوران سختی داشتم شیش ماه عذاب کشیدم و گریه کردم و گوشه گیر شدم مامانم گف الان نمی فهمی واسه خوشبختی خودته ک میگم من دوس دارم ت خوشبخت باشی ولی ب این نمیشی خلاصه بعده شیش ماه ب خودم اومدم دوستان خیلی هوام داشتن دیگ سرمو ب هم دانشگاه گرم کردن تنها دلخوشیم رفتن اونجا و بیرون با دوستام بود فراموش شد ولی سخت عشق بچه گیم زود ۱۸سالم بود بعدم ک ازدواج کردم البته نه بعده اون ها گذشت ی مدت حالام ک ازدواج کردم شوهرم خیلی بددل و سخت گیر میگم شاید با اون ازدواج میکردم اینجوری نبود شایدم بدتر لود ولی قسمت نبود بهش فک نمیکنم دیگه خیلی وقته اوایل ازدواج چرا ولی ب بعد ک گذشت دیدم هم ب زندگیم بد میکنم هم ب شوهرم😶😶😕😥😥😥

آره عزیزم س سال هم روزا خوبی داشتیم هم بد خیلی میخاستم ی روز اگ همو نمیدیدیم ی پیام نمیدادیم هیچی سخ ...

اخییییی عزیزم از خدا میخوام که صبر و تحملشو بهت بده دوست پسر منم فامیلمونه اگه یه روزی قرار باشه ازش جدا شم روانی میشم چون تو فامیل میبینمش و خاطراتم زنده میشه وقتی فک میکنم که اگه یه روزی واسه هم نباشیم ناخوداگاه میشینم گریه میکنم اینم بگم مامان منم از ازدواج فامیلی خوشش نمیاد ولی ان شالله که ما بهم برسیم