2777
2789
عنوان

بچه دختر یا پسر؟

319 بازدید | 40 پست

بچها میگم نظر مفید بدین

نوه های مادرشوهرم ایناهمشون دخترن. و من آخرین عروسم. و انتظار داشتن و خیلی دوست داشتن ک بچه ی من لااقل پسر بشه. 

اصلا انتظار دختر بودن نداشتن. هم از ظاهرو طبع گرمم. هم اینکه فک و فامیلمون همه پسرزا هستن. هم خورد و خوراکم و ویارم. 

اما حالا ک دختره احساس بدی دارم. احساس بی مزگی. 

اگ پسرم میشد مطمعنم لوس بارمیومد. 

ضمنا من هفته 16 رفتم سونوی معمولی پیش دکتر معمولی که گفت دختره. 

الان امید من و شوهرم ب اینه ک سونو اشتباه بوده باشه و هفته 18 برم پسر باشه. تحت فشار روحی ام. حالا کسی چیزی نمیگه. اما من اذیتم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب همين الان اميدتو قطع كن بچت دختره

ميفهممت واقعا موقعيت سختيه

اما كلا الكي ديگه سراغ اميد نرو 

بيخود انتظار داشتن تو كه شرايط رو ديدي از اول بايد همه جا ميگفتي من اصلا به اميد دختردارشدن اقدام كردم

هزارتا دخترم داشته باشن بچه شما نيستن كه

چرا نرفتي تعيين جنسيت؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

واااای... 

سالم باشه ایشاله... 

دیگه خدا رو شکر دنیا پیشرفت کرده دخترا به میتونن باعث افتخار بشن.. 

من هم دختر خیلی دوست دارم هم پسر

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

ببخشیدا ولی انتظار بیخودی دارن 

بچه رو خدا می ده تقصیر تو نیست که بعدم من مادر بزرگم پنج تا دختر داشت همه ی دختراش یه پسر اوردن ربطی به فامیل پسرزا نداره

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

به مادر ربطی نداره بچه دختر بشه یا پسر 

به پدرش ربط داشته 

بعدم ان شاالله سالم و سلامت باشه نی نیتون هیچی از این مهم تر نیس

ولی شما که انقدر دوست داشتین پسر باشه خب از قبل بارداری میرفتین دکتر بهتون میگفت چیکار کنین بچه پسر بشه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
من حرفی ندارم بزنم😐😐😐😐 فقط موندم هنوز ملت دارن دختر پسر میکنن

بله فرانسه یه سری کلاغ تربیت کرده که ته سیگار رو از تو پارک جمع کنن ما هنوز اندر خم یه کوچه ایم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

ببخشيد درك نميكنم براي خوش اومد قوم الظالمين جنسيت بچه برات مهمه 

به درك ك چي دوس دارن 

شايد خدا ميخاد نسلشون منقرض شه😂

ول كن بچسب به بچه اين فكروخيالا چيه بقيه خيلي چيزا دوس دارن دليل نميشه ما بخاطر بقيه هزارتا كار كنيم 

بعدشم گفتي طرف شما همه پسر زا هستن 

اصلا طرف شما مهم نيس تعيين جنسيت با مرده

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

وای بعضیا من جمله همسرم و خانوادش هنوز تو عصر جاهلیت پسر برتره زندگی میکنن😩میگه بچه اول پسر باشه بهتره چون حامی خواهراش میشه..خب اوناهم دختر زان به من ربطی نداره خودش یکار کنه پسر بشه