2777
2789
عنوان

پریود

558 بازدید | 29 پست

سلام بچه بخدا دیگه داغون شدم،دختر که بودم درد پریودم جوری بود که فقط چنگ میزدم به پتو و گلاب برتون اسفراغ داشتم اصلا" یه جوری میشم که مرگ میاد جلو چشمم ازدواجم که کردم باز همونطوره تازه داره بدتر میشه هیچی روش تاثیر نمیزاره دیگه خسته شدم خدایا اگه بخوام حامله بشم زایمان کنم دیگه چی میشم چیکار کنم خسته شدم داغونم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

دکتر دوست من گفته بود ازدواج دردش رو کمتر میکنه ولی نمیدونم چرا بهتر نشدی

دکتر رفتی؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر دوست من گفته بود ازدواج دردش رو کمتر میکنه ولی نمیدونم چرا بهتر نشدی دکتر رفتی؟

از وقتی که ازدواج کردم دیگه نرفتم چون مجردی رفته بودم گفت هیچی نیست

من مجرد بود اصللللللا درد نداشتم موقع پريود اما از وقتى ازدواج كردم حتا تو دوران عقد كه رابطه اى هم نداشتيم پريود هام وحشتناك شدن از درد و دلپيچه و استفراغ جوريكه همون لحظه ميخوام بميرم

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
شاید عفونت داری‌چون‌من بعد ازدواج خیلی بهتر شدم دوران مجردی باید امپول میزدم اما الان با یه‌مسکن‌حله

نمیدونم اوایل عفونت داشتم خوب شدم دیگه ندارم

پس درد پریودی ربطی به بکارت نداره آخه میگن به خاطر پرده است دل درد پریودی؟

بعضیا میگن ربط داره بعضیا میگن نه اوایل خوب بودمولی دیگه نه برگشتم مثل قبل تازه بدترشدم شنیدم با زایمان خوب میشه خدا به دادمون برسه