2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 29 پست
بچه ها من ۲۰ روزه پریودم عقب افتاده ازمایش هم منفی بود امپول پروزسترون هم زدم اما هنوز نشدم .همش دم ...

به دکتر بگو منم دیگه میرم دکتر میترسم یه چیزی باشه 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم همیشه پریودام دردناکه. تا نرم اورژانسه و سرم نزنم خوب نمیشم. با این که یه زایمان طبیعی هم داشتم ولی باز هم درد دارم. از ترس دردام همیشه باید برنامه ریزی کنم که روزای اول و دوم پریود خونه خودم باشم. 

من هم همیشه پریودام دردناکه. تا نرم اورژانسه و سرم نزنم خوب نمیشم. با این که یه زایمان طبیعی هم داشت ...

زایمان طبیعی کردی خیلی درد داشتی؟ 

یعنی چطوری؟ خب حامله میشم که ریسکه 

فکر نکنم بشی .مثلا ماهی یه بار 19 یا 20 روز بعد اولین روز پریود اونم یه بار بعد خالی کن 

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   
فکر نکنم بشی .مثلا ماهی یه بار 19 یا 20 روز بعد اولین روز پریود اونم یه بار بعد خالی کن 

منم قبلا جلو گیری میکردم دردم هم بیشتر از درد های مجردیم بود جوریبود که گریه میکردم و پناه میبردم به اوتو و در آخر ژلوفین بعد یکی از دوستام گفت نذار رحمت خشک بمونه هردن بزار بره تو ...منم اونجوری کردم خوب شد دا اصلا درد ندارم الانم تو اقدامم 7ماهه   و درد ندارن

خب خالی کن یعنی برم ادرار کنم ؟؟ 

بعد رابطه آدم ادرارش میاد هم با ادار میتونی خالی کنی هم اگه ادار نداشتی زود بلند شی بری دسشویی بشینی خالی میشع

زایمان طبیعی کردی خیلی درد داشتی؟ 

به خدا رسیدم. روند زایمانم کلا 8 ساعت بود. اما همش درد داشتم. دردای شدید. مثلا همه میگن بین دردا استراحت میکردند. مال من این جور نبود یکسره بود. کمرم داشت خورد میشد. 

بچه داری قبلا چجوری حامله شدی .. اگه زود حامله میشی نکن ها شاید بمونی

نه ندارم اصلا" حامله نشدم چون اقدام نکردم برا همین نگرانم. مگر تو روزای امن اینکارو بکنم