عزیز من این انتخاب حق اون بوده
مثل شما که ممکنه هزار تا خواسته به حق داشته باشی
چرا فکر میکنی اجازه داری محدودش کنی؟
یه هفته نباید برای خودش تفریح کنه؟
الان تو بخوای هر جا بری اونم باید اینجوری مقاومت کنه؟ حرف من اینه که این اشک و التماس نبااااید اصلا به وجود میومد چون هنوز زندگی تون زیر یه سقف نرفته
مثل من که توی عقد میخواستم برم و همسرم نذاشت اگر عروسی کرده بودیم میگفتم اون حق داره ولی موقع هقد نه حق نداشت منو توی معذوریت احساسی بذاره دقت کن معذوریت احساسی یعنی حرف از دلتنگی میزد نه زور
این مقاومتت مثل این میمونه که تو آرزو داشته باشی پاراگلایدر سوار شی و اون با التماس بهت بگه نه نرو خواهش میکنم اگه منو دوست داری نرو خطرناکه
خوب منطقیه به نظرت؟ نیست خواهر من نیست
داری زور میگی دیگه اصلا این سردشدنه مفهومی نداره داری توی تصمیمش که یه اتفاق شخصیه دخالت میکنی ببین اگر شوهرت بود و با هم زیر به سقف بودین و عواملی مثل تنها خونه موندن یا عدم رسیدگی به امورات منزل و… وجود داشت بهت حق میدادم که مخالف باشی ولی الان که حتی عقد هم نیستین نه
فقط داری محدودش میکنی اون از حق تو نزده که بره عزیز من
اگر هم میخواستی نره باید از در دلتنگی از سر محبت وارد میشدی نه اجبار و گریه و التماس که مجبور بشه نره باید با هم حرف میزدین و سعی میکردین هر طور هست با ادبیات مثبت با حس خوب با ابراز محبت همدیگه رو قانع میکردین و به تفاهم میرسیدین من به رفتار نامزدت هم اعتراض دارم اینکه باید منطقی باهات حرف میزد و سعی میکرد راضیت کنه حق تو بود ولی حدس میزنم اصلا از خودت انعطافی نشون ندادی که بتونه راضیت کنه
من به شخصه اگر گرسنه باشم و از شدت گرسنگی ضعف بزنم و کسی این وسط به من بگه تو باااااید این غذا رو بخوری به اون غذا لب نمیزنم چرا ؟ چون اجبار رو نمیپذیرم
اون حق انتخاب داره فکر داره عقل داره شعور داره تو به زووووور میخوای بهش بگی همه عواملی که موجب شده این تصمیم رو بگیری رو بذار کنار و چون گفتی منو دوست داری پس باید غلام حلقه به گوش من باشی و هر چی گفتم قبول کنی و نری😯
به نظر من لازمه حتما با یه مشاور قبل از ازدواج صحبت کنی زاویه دیدت و نوع نگاهت اصلا مناسب تشکیل یه زندگی مشترک نیست
من اصلا یادم نمیاد یک بار فقط یکبار به شوهرم گفته باشم این کار رو نکن
اونم همینطور
ما آدما قوه تحلیل داریم باید نظرمون و احساسمون رو منطقی بگیم و اجازه بدیم که خودش تصمیم بگیره