2777
2789
عنوان

بخاطر کربلا ولم کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 18171 بازدید | 444 پست
والا از وضع امنیت عراق میترسم 

عزیز من با همسرم ودخترم که اون موقع یکسالس بود رفتیم هیچیم نشد کربلا ونجف امنیتش خوبه حیف نیست این زیارتو از دست بده من الان اینقد دلم میخواد دوباره برم اما موقعیت مالیم اجازه نمیده

خدایا نظری شاید بشود فرجی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشو خواهرانه بهت می گم احساست قابل درک هست برام ولی با لجبازی و بچه بازی که نمی شه حرف خودت رو به کرسی بشونی. میخوای دوست داشته باشه نباید بین خودت و کربلا انتخاب براش بزاری. مگه خدایی ناکرده می خواد مشروب بخوره یا خیانت کنه. 

وقتی برگشت با دسته گل برو استقبالش غرورت رو به خاطر امام حسین بزار کنار. انشاءاله امام حسین هم خوشبختی زندگیت رو تضمین می کنه .

به نظرم این حرفت بهونه است ... بدون دلیل داری میگی نره و خیلی هم اشتباه رفتار میکنی .. هزاران ادم ارزوشونه برن کربلا ، به جای اینکه بدرقه اش کنی و ساک سفر براش جمع کنی این کارو کردی ؟؟؟ تو این قهر شما صد درصد مقصری 

هنوز برای این امر و نهی ها خیلی زوده ما دوتا بچه داریم اینجوری نمیگیم والا

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه

انگار می خواد بره دبی یا تایلند والا اگه اونجاها می رفت باز یه چیزی میگی یا کربلا یا من ... مسلما می گه کربلا من هم بودم می گفتم کربلا ... کاربری که به اسم گیسو اومده می گه چون کربلاس همه جبه گرفتیم می گیم بره یا چون مرد حق داره بره ... دقیقا همینطوره چون کربلاس می گیم بره اشکالی نداره که. 

جان و مال و هسمر و فرزند فدای امام حسین (ع)

دقیقا درست بود کامنت تون، ولی من چی؟ من هر بار که ببینمش یادم نمیفته اشک ها و التماس های منو نادیده ...

ممردا لز اینکه بهشون بگی اینجا برو اینکارو بکن خوششون نمیاد شاید از اینکه زیاد بهش گیر میدی خوشش نمیاد باها لج میکنه

خدایا نظری شاید بشود فرجی

عزیزم دلت رو بسپار به امام حسین برو باهاش آشتی کن بهش بگو سوغاتی برات تربت کربلا رو بیاره ... می بینی که چه ذوقی می کنه اینطوری بیشتر دوستت داره. مطمئن باش که امنه و جای نگرانی هم نیست. بگو برای ما هم دعا کنه.

فعلا که چند روزه هیچ خبری ازش نیس، تا حالا سابقه نداشته هیچ خبری نگیره، انگار آب شده رفته تو زمین، م ...

واقعا؟😦

چرا زنگ نزده اخه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

این دفعه رو خودتو بی خیال شو 

اینکه بدون اطلاع شما رفته ثبتنام کرده هم بیخیال شو 

بزار بره

چیزی که از اونجا می یاره ارامشه و دعاهایی که برای شما و خوشبختی زندگیتون کرده هستش 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

والا منم جای همسرتون باشم هر طور شده میرم ب هر قیمتی

ربطی ب مذهبی بودن نداره کربلای امام حسین ی چیز دیگست هر کی رفته میدونه چی میگم بیشتر ب دل

همسر منم پارسال رفت 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

به نظرم من فقط دركت كنم ، منم مثل شما فوبيا از دست دادن عزيزانم دارم يادمه همسرم شهر ديگه درس ميخواند من هر بار كه ميخواست بره كل سه ساعتي كه تو راه بود اشك ميرختم دعا ميكردم كه نميره تو جاده ! 

يك زماني خادم حرم امام رضا بود باورت ميشه وقتي تلفنش جواب نميداد تلوزيون روشن ميكردم ببينم بمب گذاشتن تو حرم يا نه !!!!!! 

حالا با اين حساب اگر ميگفت ميخواهم برم كربلا به نظرم منم مثل شما مقاومت ميكردم با اينكه اعتقاد مذهبي هم دارم 

من خيلي سختي كشيديم ، الان وابستگي ام به همسرم كمتر شذه به خاطر يك سري از مشكلات اما هنوز نسبت به خانواده خودم همينقدر استرسي هستم 

هیچی دیگه آخرش با دعوا گف من این موقعیت نمیخوام از دست بدم و در واقع بین من و اون، اونو انتخاب کرد&n ...

خیلی بچه ای واقعا معلومه با این اخلاقت پای یقیه وسط میاد خب برا کربلا مگه جیه؟ شاید رفت و خدا ب واسطه امام حسین نظر کرد و مشکلاتت حل شد وقتی میگی کمتر کسی رو کربلای دانشجویی میبرن و ای بنده خدارو طلبیده بزار بره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟