2777
2789
عنوان

بخاطر کربلا ولم کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 18171 بازدید | 444 پست
هیچی دیگه آخرش با دعوا گف من این موقعیت نمیخوام از دست بدم و در واقع بین من و اون، اونو انتخاب کرد&n ...

عزیزم میره کربلا و میاد دور از جون مگه میخواد بره میدون جنگ که به خاطر مساله به این کوچیکی زندگیتون رو به هم میزنیم عجبا  

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
منم دوس داشتم زبونی هم که شده فعلا بگه نمیرم، چون نوبتش حدودا 2 ماه دیگه س، اما گف تو ترسویی و من با ...

عزیزم فکر میکنم اینقدر بهش گیر دادی ازت خسته است حالا شما محل نده بزار ببین اصلا میاد دنبالت شاید همه اینا بهانه باشه و تو این مدت هم شما کمی به رفتار هات فکر کن بزار اونم کمی با خودش تنها باشه ببینید چند مرد حلاجید،اگر اصلا بخوادتت به این که با من یا کربلا و از این جور حرفها کار نداره  میاد و سعی میکنه با رضایتت هم  بره اما اگر روابط تون اینقدر  به هم ریخته شده باشه که اینجوری میخواد ازت فرار کنه چیز دیگه ای صبر صبر صبر..

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من همونجوری که شما انتظار داشتی ترست (که به نظر من بیجاست) رو درک کنه اونم انتظار داشته علاقه ش رو درک کنی

اگر جاتون برعکس بود هیچ کس اینجا به شوهرت حق نمیداد و همه فکر میکردن یه آدم آنرمال و خودخواهه که لذت سفر رو ازت داره میگیره هیچ به خواسته و علاقه ت هم توجه نداره و چه بسا همینا میگفتن هرگز به ازدواج باهاش فکر نکن این از الان داره تو رو محدود میکنه معلوم نیست بعدا چی کار کنه!

جفتتون همدیگه رو درک نکردید حالا شما میگی چون میگفت من تو رو دوست دارم باید قید همه چیشو میزد و نمیرفت😐

خواسته ت خودخواهیه به نظرم😕

من و شوهرم توی عقد بودیم

ثبت نام کردم که برم راهیان نور و چقددددددددددر دوست داشتم که برم

ولی چون شهر خودمون و شهر دانشگاهم و شهر شوهرم اینا سه تا شهر دور از هم بود ما ماه به ماه یا دو ماه یه بار همدیگه رو میدیدم

میگفت این پنج شش روز رو که دانشگاه نداری و میتونی کنار من باشی کنار من باش و من دلم تنگ شده و میخوام ببینمت ولی اگر خییییییلی دلت میخواد برو ولی من دوست داشتم پیش من بمونی و با این حرفا افتادم توی معذوریت و رودربایستی و نرفتم 

و بهم گفت قول میدم هر سال خودم ببرمت

صد بااااااار منو ببره من میگم من میتونستم صد و یک بار برم و اون بار بخاطر شوهرم نرفتم!

حالا شوهر من که انقدر قربون صدقه رفته بود انقدر از در محبت وارد شده بود انقدر جبران کرد من نتونستم فراموش کنم که نذاشت برم اون وقت تو با این ادبیات طلبکارانه و خودخواهانه فکر میکنی میتونی طرف مقابل رو راضی کنی کاری که میخوای رو انجام بده؟ بابا دووووووست داره بره چرا محدودش میکنی که هی ازت دور تر و فراری تر بشه؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خلاصه به من گفت و من گفتم نه نمیذارم بری، دیگه چند روز صحبت کرد گفت راضیت میکنم، و گفت بگی نرو نمیرم ...

عزیزم درسته بدون خبر ثبت نام کرده ولی اگه نزاری بره .چتد مدت باهات لج میکنه هر جابری گیر میده یا میگه ارزوم به دلم موند نزاشتی برم

بگو برو و دیگه بحث نکن .نکته ضعف شوهرتون پیدا کنین مثلا اگه شوهر من میخاد جایی بره بگم نرو میره ولی اگه برم برو نمیره یا اگه هم بره کلی نازم میکشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

شمادوس داشتی اون کوتاه بیاداون دوس داشته شماکوتاه بیای  همینم شده بهونه ای براتون که باهم قهرکنین چون ازقبل باهم اختلاف داشتین سعی کنیین یاتورفتارتون تجدیدنظرکنین یاتوادامه زندگیتون چون زندگی بچه بازی نیست که

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

اگه با محبت بگی باشه برو راضیم بخدا اونقد خودش شرمنده میشه فقط نازت میکشه .خودت جای اون بزار .ضایعش نکن پیش خانوادش 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

نامزدی که هی توش قهر و آشتی باشه همون کات شه بهتره.

حالام بنظرم شما بنظر نمیاد کلا از رابطتت خوشحال باشی ، بشین تا یکی بهتر در خونتونو بزنه.

کربلا رفتن کجا و بعضی کارای بدی که مردا انجام میدن کجا ، قیاس ها اشتباس

به نظر من تو تو دعواهای قبلیتون دلت می خواسته بهش ثابت کنی تو هم حق داری و میتونی از قدرتت استفاده کنی ولی نتونستی

و الان داری سر موضوع کربلا خالی میکنی

چون حرفت یه جورایی بچه بازی و زوره

عزیزم فکر میکنم اینقدر بهش گیر دادی ازت خسته است حالا شما محل نده بزار ببین اصلا میاد دنبالت شاید هم ...

ار ه تا دیروز منتظر بودم یه پیامی چیزی بده حالی بپرسه ولی الان مطمئنم دنبالمم بیاد برنميگردم، فقط ناراحتم این همه دوست دارم دروغ شنیدم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
به نظر من همونجوری که شما انتظار داشتی ترست (که به نظر من بیجاست) رو درک کنه اونم انتظار داشته ...

دقیقا درست بود کامنت تون، ولی من چی؟ من هر بار که ببینمش یادم نمیفته اشک ها و التماس های منو نادیده گرفت و رفت؟ یادم نمیفته چقد اون چند روز عذاب کشیدم تا برگرده؟ من سرد نمیشم؟ 

ار ه تا دیروز منتظر بودم یه پیامی چیزی بده حالی بپرسه ولی الان مطمئنم دنبالمم بیاد برنميگردم، فقط نا ...

نه دلیل نمیشه دروغ گفته باشه ، رفتار های طرفین هر دو مسبب هر نوع باز خوردیه،شما کسانی رو میبینی ازدواج کردن چندین سال عاشقانه زندگی کردن اما یکهو مشکلاتی پیش میاد حرفهایی به هم میزنن که از هم متنفر هم میشن  

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

به نطر من فقط چون ازت اجازه مگرفته به غرورت برخورده و لج کردی.مگه تو عقد هم هرجا میخوان برن باید از شما اجازه نامه کتبی بگیرن؟بیخود لجبازی نکن خودتم کوچیک نکن.وقتی یه چیز بی صرر و حتی مفید مثل این سفر رو دوس داره چرا الکی زهرش میکنی تا از تو هم متنفر بشه؟

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...

همسر من هم برای اربعین سه سال رفت کربلا من راضی نبودم برم و بهش هم گفتم که راضی نیستم البه به خاطر امنیت .. ولی چون اشتیاقش رو دیدم خودم وسایلش رو جمع کردم و راهیش کردم بعد از اینکه هم اومد کف پاهاش ترک خورده بود تو دلم گفتم خوش به حالش که امام حسین طلبیده و رفت به پابوسش .... شما هم خداروشکر کن که همسرت رو امام حسین طلبیده من اگه جای شما بودم از این فرصت استفاده می کردم و باهاش می رفتم و اگر هم نمی رفتم حداقل جلوش رو نمی گرفتم ... مگه جای بدی می خواد بره سفر کربلا اون هم دانشجویی و با قرعه کشی اسمش در اومده این یعنی امام حسین نگاه ویژه داره به هردوتاتون. حرفی که زدید به نظرم اشتباه بوده که یا من یا کربلا . الان عراق امنیتش برقراره و مشکلی نیست مگه اینکه سامرا بخوان برن که کمی امنیتیه و اکثرا مواقع نمی رن .

همسر من هم برای اربعین سه سال رفت کربلا من راضی نبودم برم و بهش هم گفتم که راضی نیستم البه به خاطر ا ...

فک نکنم سامرا باشه، کربلا و نجفه