گوشت ماهیچه گوسفند رو با نوک چاقو برش بده .برشهایی به عمق 1سانت و عرض 2 سانت داخل این برش ها رو سیر بذار و برای اینکه سیرها موقع طبخ در نیاد لبه گوشت رو با نخ و سوزن بدوز.بعد گوشت رو تو قابلمه با مقداری روغن تفت بده و ادویه بزن(زرد چوبه وفلفل)بعد یک لیوان اب بریز بذار باهمون مقدار اب روی حرارت کم مغز پخت بشه.یه پیازو سرو تهش رو بزن و بنداز تو همون اب .اخرهای پخت گوشتت میتونی سیب زمینی و هویج رو اضافه کنی.وقتی در پایان گوشتت پخت پیاز رو سریع از تو قابلمه بردار رو بندازش دور وگرنه اب گوشتت بد بو وبد طعم میشه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.