2777
2789
عنوان

خواستکار سباهی

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 63 پست
اره درسته مثل داداشم که فوری گفت نه من محجبه ام این قضیه برام اوکیه

داداشت اشتباه میکنه یعنی چی کسی به اینا زن نمیده ؟؟؟ خنده داره حرفش اخه شغلشون مزایا زیاد داره ... تضمین شده هم هست ... نترس هرجا حقوق کم بشه از سپاه کم نمیشه  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

ببین مهم اون شخص هست که تحقیق شده و به سپاه پیوسته ... اصلا کسی از تو تحقیق نمیکنه ؟؟ و اینکه هرسپاه ...

یا خدا 😲اما آره درست میگی سپاهی به کارمند جز کاریش ندارن بابا بیماریه طرف با با دیپلم جذب ارتش میشه بعد میگه حقوقم کمه یا می‌ره تو سپاه واسه دو تومن کلی هم از طرف جامعه بهش توهین میشه و کاسه کوزه ها سرش می‌شکنه شما ببین اخلاقش چجوریه اما اگه فک میکنی میتونی با حقوق کم بسازی ازدواج کن وگرنه خبری نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاری من که خیلی راضی هست  بهشون خیلی امکانات میدن دوقلو داشت یه هزار تومن خرج شیر خشک نکرد می ...

جلل الخالق والا مانه دىدىم نه شنىدىم بعضى نىروهاشون نمىرسن.زىاد اامکانات ندارن  الانم مثل قبلا نىست همه امکاناتا کاهش پیدا کرده  مخصوصا زمىنى 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
اوه اوه من دوستم شوهرش سرهنکه اصل کاری نمیدونم درجش چیه

خب کسی که سرهنگه یا مدرک دانشگاهیش بالا بوده موقع استخدام یا سابقش زیاده دیگه بعدم سرهنگ سپاه بندرعباس همسایه قبلی ما بودن ۴/۵میگرفت بچه ها میگن مزایا دارن نمی‌دونم مزایاشون چیه ولی خوبه دیگه چار و نیم

یا خدا 😲اما آره درست میگی سپاهی به کارمند جز کاریش ندارن بابا بیماریه طرف با با دیپلم جذب ارتش میشه ...

تازه شوهرش هرچی درجه اش بالاتر بره حقوقشم بیشتر میشه... بستگی به پشتکار پسره داره ... ولی درکل زندگی خوبی دارن آب باریکه هیچوقت قطع نمیشه و خلاصه ساپورت میشن...وام و اینجور چیزام بهشون میدن... هر از چندگاهی به مناسبتی جشن دعوتشون میکنن و کلی پکیج و شام و پذیرایی مفصل و مسابقه و کادو و... خلاصه زندگی جالبیه منکه خوشم میاد از زندگی داییم... زندگی زیبا و بی حرف و حدیثیه ... درعین حال انقدر برنامه های متنوع و مذهبی هم داره که غذای روحیت هم تامینه  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

تازه شوهرش هرچی درجه اش بالاتر بره حقوقشم بیشتر میشه... بستگی به پشتکار پسره داره ... ولی درکل زندگی ...

گفتی جشن .ببین این آدمی که من میگم تعریف میکرد قبلا روز زن بهشون چادر میدادن الان یه روسری ۱۰تومنی .داماد ما شرکت نفتی هست قبلا چقدر کنسرت و عیدی و فلان و حتی آجیل عیدشون اما الان همه سازمانها خوردن به پی سی.هرچی مردم میگن واسه قدیمیاست...الان گول این حرفا رو نخورین برین با سپاهی و شرکت نفتی و کارمند بانک 😬الان فقط شغل آزاد 🤑

جلل الخالق والا مانه دىدىم نه شنىدىم بعضى نىروهاشون نمىرسن.زىاد اامکانات ندارن  الانم مثل قبلا ...

فکرکنم بستگی داره کدوم قسمت سپاه باشه.... دایی من کارش تو سپاه دفتری بود و ماموریت و اینا نمیرفت .... پشت میزی ... با این حال اینقدر هم همیشه برنامه های متنوع داشتن.الان بازنشست شده البته....

تازه شوهرش هرچی درجه اش بالاتر بره حقوقشم بیشتر میشه... بستگی به پشتکار پسره داره ... ولی درکل زندگی ...

بسره هنوز منو ندیده از کجا معلوم با ظلاقم مشکل نداشته باشه دوستم بریده ودوخته دل منم خوش کرده

گفتی جشن .ببین این آدمی که من میگم تعریف میکرد قبلا روز زن بهشون چادر میدادن الان یه روسری ۱۰تومنی . ...

چی بگم والا ... الانشو نمیدونم ... ولی همیشه اینطور نمیمونه ..... زندگی برمیگرده به این کشور

میکه اوضاع جیزززز بشه اینا تموم میشه کارشون

اوضاع جیززز نمیشه نهایتا نظام پوست اندازی میکنه ولی جمهوری اسلامی ازبین نمیره خیالت راحت... تحلیلگرا اینو گفتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز