2821
2789
عنوان

تهمت

414 بازدید | 26 پست

شوهرم بهم روز اول بعد عقد که پیشم بود بهم حرفای بدی زد از بس شوکه شدم هیچی نگفتم بعدش همش گریه میکنم من خدا خودش میدونه چقد پاک زندگی کردم مذهبی هم هستم اون دنیا که میدونم خدا حسابشو میرسه بعدش ازم معذرت خواهی کرد.ولی دلم خ شکستس.ب خانوادمم از خجالت نگفتم.الان هر کسیو میبینم واسه اولین بار پیش زنش میره.ب حال خودم حسرت میخورم و اشکامو نمیتونم جم کنم.چیکار کتم  فراموش کنم میگن شوک بزنن فراموش میشه.کسی از شک درمانی میدونه

چه حرفایی؟؟

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

ههههههن؟؟؟؟؟😰😰😰😰😰این کارا چیه؟؟!!شوهرت شکاک و بدبینه؟؟

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاپیکو ول کردی رفتی ؟؟؟کنجکاویم بابا

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

همسرتون کاملا ادم شکاک و بد دلی هست 

به عذرخواهیش هم اصلا توجه نکن 

این ادمها روزی هزار بار تهمت میزنن روزی هزار بار عذر خواهی میکنند 

ولی اخرش فقط تهمت میزنن و محدود میکنند 

..... 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم