2777
2789

قیمت بلیط هواپیما برای ترکیه و دبی رو چک کردم تا ۲-۳ روز پیش حدود ۱ میلیون بود الان شده بالای ۲ میلیون فقط پول بلیط !  دیگه سفر خارجی هم تعطیل شد   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه میگن گرون شده؟؟ من که هفته قبل تهران استانبول خریدم واسه داداشم همه بلیطا بالای ۱ تومن بود، ...

این که شما گذاشتی پرواز های چارتری هستش هنوز گرون نشده که اونم به زودی میشه.  پرواز های سیستمی حدودا ۲ برابر شده 

عزیزم خب چارتر بگیر و سیستمی نگیر

اخه چارتری فقط تا تاریخ ۱-۲ ماه اینده رو میشه خرید من میخواستم برای اذر ماه بگیرم این چارتری ها هم تا چند روز دیگه گرون میشه 

چارتری امکان کنسل  و تغییر تاریخ هم نداره 

اخه چارتری فقط تا تاریخ ۱-۲ ماه اینده رو میشه خرید من میخواستم برای اذر ماه بگیرم این چارتری ها هم ت ...

عزیز من حالا خیلی وقت داری تا اذر ما دفعه قبل که رفتیم دبی داخل خرداد ۱ هفته مونده بود بلیط خریدیم ۴۰۰ تومان شما هم وایسا حداقل تا ابان

دنیا رو به کامتون تلخ نکنید شاد باشید😍😍
عزیز من حالا خیلی وقت داری تا اذر ما دفعه قبل که رفتیم دبی داخل خرداد ۱ هفته مونده بود بلیط خریدیم ۴ ...

اخر شهریور هم بدم نمیاد برم یه جایی ولی دبی فکر کنم جهنمه اون موقع البته من میخوام مال گردی کنم فقط