2821
2789
چرا پاک کردی پس😑

خخخخ گفتم شناخته میشیم‌از مدل انگشتر و النگو

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زینک اکسید سفید میکنه دستو؟شب بزنیم صب بشورم؟

اره مثل لایه برداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اونوق ضرر نداره اگه هر روز استفاده شه؟

نمیدونم من قبلا هر شب میزدم خوب بود ضرری نفهمیدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
محلول تقویت کننده ناخن هیدرودرم از داروخانه بگیر....میتونی ناخوناتو کاور هم کنی...برای بلندیشم محرک ...

عزیزم کاور کردن با کاشت ناخن فرق داره؟

نیاز به ترمیم داره مثل کاشت؟

هزینه اش رو میدونی چنده؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
کرم پودرش خوبه صورت من یه جوریه میزنم زود عرق میکنه کرم پودرمم اب میشه اگه خوبه برم بخرم واقعا دنبال ...

دقیقا منم خیس عرق میشم اما کرم اصلا تکون نمیخوره خداییش خیلی خوبه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
2823
2791
2779
2792