2821
2789
بچه ها بهترین ماده برا نرمی و برطرف شدن چروک دست گلیسیرینه حتمن بزنید

ممنون از راهنماییت

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لطفا راز زیبایی و بلندی ناخناتونم بگین من ناخنام هیچوقت بزرگ نشده حتی وقتی کوتاهنم میشکنن

شاید ویتامینی از بدنت کم باشه ک شکننده هستن 

دستایی ک تو خونه زحمت میکشن رو باید بوسه زد 

ناخن خیلی بلند هم خوب نیست باید از لحظ بهداشتی خییییلی مراقبشون بود چون براحتی همه چی زیرشون میره 

اگه کسی هم بچه کوچیک داره باید خیلی مواظب باشه 

قبل از خواب همیشه نرم کننده بزنید 

بدون دستکش با مواد شوینده خیلی قوی و اگه سختتون نیست موقع ظرف یا لباس شستن کار نکنید.

مصرف سبزی اهن و کلسیم رو هم بالا ببرید 

و کلا برای شفافیت و رنگ طبیعی پوست اب زیاد بنوشید.

من پنکک جیو استفاده میکنن راضیم...کرم پودر اصلا استفاده نمیکنم...ولی اگه بخوام بخرم دوس دارم اکسی لا ...

ممنون عزیزم میشه قیمتشم بگین

😍میشه برا رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرسین😘
عزیزم من در این زمینه تخصص ندارم وگرنه پیام اولتونو دیدم . اگ میدونستم حتما جواب میدادم. میرم معازه ...

عزیزم مثل من هستین 

کرم پودرش دوسه ماه پیش65شد پنککش 35

کرم پودرش خوبه صورت من یه جوریه میزنم زود عرق میکنه کرم پودرمم اب میشه اگه خوبه برم بخرم واقعا دنبال کرم پودر خوبم .درصمن نه زیاد سفیدم نه زیاد سیاه چه شماره ای بگیرم

یه سریام هستن کاشت ناخن برای زیباتر شدن انجام دادن ولی خیلی بد شده 😐

لطفاااااشخص خاصی به خودش نگیره😏

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
من بخاطر غسل نمیتونم ناخن بکارم.عاشق ناخن بلندم.برای اینکه عقده ای نشم وقتی پریودم ناخن مصنوعی میچسب ...

احسنت عزیزم 

من که کلا با کاشت ناخن مخالفم 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
من دستکش می پوشم حتی برا غذا درست کردن  نه مواد غذایی ب پوستم میخوره نه آب  ظرفارم با دس ...

عکس دستت صفحه چند

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸