وای یه جور گفتن فلان و بهمان انگار چیه.اینکه خوبه تازه نگهداری ازش خیلیم مهارت میخاد😍😍😍😍
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
به خاطر صبا والا صبا دستام تحفه نیست این همه جنجال شد نمیدونم جرا
مرررررررررسی💃💃💃💃💖💖💖💖💖
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من کرم پودر و پنککم آرمتی هست اگه خاستی عکسم میذارم یعنی بی نظییییره💖💖💖
منم درک نکردم که گفتن جادوگر و هیولا و شیطان اصلا درک نمیکنم ناخونای منم هر وقتی میسکنه کوتاه کوتاه ...
اگه ادم بره بکاره مصنوعی بلند باشه یه جوریه ولی وقتی ناخن خودته و انقد زحمت میکشی که بلند بشن چرا باید تو ذوق بزنن
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
به خاطر صبا والا صبا دستام تحفه نیست این همه جنجال شد نمیدونم جرا
میشه بزاری منم ببینم؟
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خو مشکلش چیه؟هر کی یه جور سلیقه داره قرار نیس که همه مثل هم باشن ؟واقعا علت رفتار بعضیارو نمی فهمم
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤