2821
2789
ناخون خودمه با نوک انگشت خودمو میشورم نه به نرظرم خوبه  و اینکه من مانکن ناخونم دوتا بچه دارم ...

قصدم این نبود ناراحتت کنم عزیز.بدل نگیری

خیلی برام سوال بود.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قصدم این نبود ناراحتت کنم عزیز.بدل نگیری خیلی برام سوال بود.

نه عزیزم من دیگه عادت کردم

خیبی وقتا هم میشکنه و کوتاه میکنم ولی علاقه دارم واقعا

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
جواب منو ندادین گفتم بی زحمت کرم پودر و پنکک خوب برام معرفی کنین ممنون میشم دوستان جواب بدین مدیر خو ...

عزیزم من در این زمینه تخصص ندارم وگرنه پیام اولتونو دیدم . اگ میدونستم حتما جواب میدادم. میرم معازه میگم کرم میخوام. میاره میزنم ب دستم تست میکنم میخرم😁😁😁

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
برام سوال شده همه کاشت ناخن کردین..مگه نماز نمیخونین...البته بخشید این سوال پرسیدم از کنجکاوی بود..ی ...

با وضو و غسل جبیره میشه موردی نداره

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
جواب منو ندادین گفتم بی زحمت کرم پودر و پنکک خوب برام معرفی کنین ممنون میشم دوستان جواب بدین مدیر خو ...

عزیزم من سینره میزنم یا مای دکتر بهم گفته پنکک هم بیشتر فلورمار یا کالیستا

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
زیباست همینکه بهش رسیدی و مرتبه ادمو سر ذوق میاره

ممنون عزیزم😊😍

آنه ! تكرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشمهایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود...
گزاشتم

من خیلی منتظر شدم نذاشتی ندیدم بقران بذار دوباره😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز