2789
واقعا موافقم چقدر توهین شنیدم حالا خودشون حسرتشو دارنا

به دل نگیر.کامنت ها حال ادمو خراب میکنه واقعا دوست دارم اینجور ادمارو از نزدیک ببینم تا چه حد فاجعه ان

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کنم اون رو دستتون تاثیر نداشته باشه سرکه داخل ریکا برا کریستال و ظرفای شیشه ای خوبه. باعث برق ز ...

ولی من ریختم جامیعیم داغون شد.ریکام چکه میکنه.فکنم اسیدیه برای همون

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com
بله انگشترن سلیقه ایی دیگه من ناخون خیلی بلند دوست دارم و زحمت داره بلند کردنش باهاشون سرگرمم

منم عاشق خیلی بلندم از نظرمم زیباس 

اینایی ک میگن ناخون بلند اصلا زیبا نیس نمیدونم چرا سلیقه ی خودشونو ب زور میخوان جهانی کنن 😁خیلی ها مث من عاشقشن اتفاقا دوستای خودمم همشون کاشت بلند دارن 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
منم عاشق خیلی بلندم از نظرمم زیباس  اینایی ک میگن ناخون بلند اصلا زیبا نیس نمیدونم چرا سلیقه ی ...

ممنون عزیزم منم خیلی دوست دازم خیلی هم زحمت میکشم تا بلند بشه ولی بعضیا اصلا مرض دازن

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
کاش یاد بگیریم به سلیقه هم احترام بزاریم شما بلند نکن

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻تو دیدگاه من ی خانومی ک ناخن بلند و تمییز داره اتفاقا بسیار با سلیقه س ♥️

ممنون عزیزم منم خیلی دوست دازم خیلی هم زحمت میکشم تا بلند بشه ولی بعضیا اصلا مرض دازن

من خودمم خیلی بدم میاد  از ناخون کوتاه مث اینه هرکی عکس میذاره کوتاه بیام ی حرفی بزنم ...این نظر منه دلیل نمیشه ب همه زور کنم ک 

قطعا خیلیا هم عاشق کوتاهن ،نمیدونم چرا بعضیا یاد نمیگیرن ب بقیه احترام بذارن