2789
ممنون عزیزم منم خیلی دوست دازم خیلی هم زحمت میکشم تا بلند بشه ولی بعضیا اصلا مرض دازن

ی درصدیشون اجازه بلند کردن ناخون ندارن ب بقیه گیر میدن یکی رو میشناسم شوهرش نمیذاره همیشه مسخره میکنه ناخون بلندارو ☺️ولی نمیدونم چرا عروسیا ک اجازه داره ناخون مصنوعی میذاره این هوااااااا 😄😄

بلانسبت خانومای نی نی سایتی گفتم فقط بعضیا چیزایی ک خودشون «نمیتونن»انجام بدن با توهین ب بقیه هم نهی میکنن 😬

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
ی درصدیشون اجازه بلند کردن ناخون ندارن ب بقیه گیر میدن یکی رو میشناسم شوهرش نمیذاره همیشه مسخره میکن ...

منم دو ر برم زیاده از این خانوما خودشون نمیتونن شلوار کوتاه بموشن به اونایی که میپوشن توهین میکنن

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دو ر برم زیاده از این خانوما خودشون نمیتونن شلوار کوتاه بموشن به اونایی که میپوشن توهین میکنن

متأسفانه اینجوری باب شده دگ از روزی هم ک خودشون بتونن انجام بدن کار خوبیه :)

بهترین دوستممم همیشه دماغ عملیارو مسخره میکرد (همه هم میدونستن باباش عمرا اجازه نمیده دماغشم ایراد داشت )همیشه میگفت دگ حالمون بهم خورد همه عملی(حالا فک کن چن نفر تو اکیپ عملی بودن حتی مراااعات نمیکرد ...😒)

جونم بگه برات ک الان عقد کرده ی ساله هفته پیش عمل کرده و چسب زده روزی ۷هزارتا عکس میفرسته :))مبارکش باشه ولی خداییش کاش ادما اینطوری نباشن

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
متأسفانه اینجوری باب شده دگ از روزی هم ک خودشون بتونن انجام بدن کار خوبیه :) بهترین دوستممم همیشه د ...

😐😐😐😐😐درک میکنم منم خیلی دیدم

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
رنگت لاکت عالیه البته دستت هم خوشگله عکس لاکتو میدی؟ 

عزیزم الان با لپ تاپ اومدم نی نی سایت عکس لاکو نمیتونم بدم ولی اسم لاک بگی خاکستری مات یدونه هم سیاه بعد لاک اکلیل دار بخر بزن ب سیاه البته بعد خشک شدن بعد یه لاک براق کننده هم بزن ب همه ناخونات هم با دوام میشه لاکات هم براق میشن زیباتر میشه 

بچه ها دست تپل با انگشت کوتاه خیلی بده من دوست ندارم    حالا خودم دچارشم   دستامو دوست ندارم انگشت بلند و دست کشیده و لاغر میخوام  راه حلی دارین اینجوری به نظر بزسه  مثلا شکل انگشتر خیلی تاثیر گذاره

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄