2821
2789
اینم دست منو زندگیم

واااای عزیزززم چه حس خوبییی    

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️

دست منو همسر جان

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واااای عزیزززم چه حس خوبییی      

خیلیییی خوبه خاله شدن😍

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

من؟! مررررسی دنیز جوووونمممم    

آره عزیزدلم😍

من دو تا بجه دارم ماشین ظرف شویی هم ندارم اوایل که لباسشویی هم نداشتم ولی ناخونام بلنده یکم رسیدگی م ...

اخه بچم ١٠ ماهشه ناخونم بلند بود یکبار صورتشو خراش داد منم کوتاه کردم

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  
دستای زشت و چروک منم ببینید😢

نیم ستت مثل مال منه 

به لاکام نخندید با خواهرزاده کوچلوم زدیم رنگارنگن😊

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

دستام بد نیستن ظریفن ولی ناخن هامو بخاطر بهداشت همیشه کوتاه نگه میدارم.نگید ک ماهم بهداشت رو رعایت میکنیم قبول کنید ک در حد ناخن کوتاه نمیشه رعایت کرد بهداشتش رو.

چون دوتا بچه ی کوچیک دارم و با دست بهشون غذا میذارم گاهی.و اینکه نمیخوام ناخن هام اتفاقی به تن بچه هام بخوره. و زخمیشون کنه.درضمن کاشت ناخن مانع وضو و غسل درست میشه.

بعدن ک بچه هام بزرگتر بشن ناخن هامو بلند میکنم چون ناخن بلند دوس دارم.ولی به هیچ عنوان کاشت انجام نمیدم.مخصوصاااا از مدلهایی ک شبیه پای مرغ میشن بدم میاد خیلیییی.

یهویی☹

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹