2821
2789
من عکس نمیتونم بذارم نمیدونم چرا میزنم رو اون جا ک میگه تصویرو اینجا بذار هرچی میزنم روش نمیشه😕😕😕

مرورگرتو عوض کن

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر بعضیا دستاشون قشنگه من اصلا نمیتونم یک ذره ناخن بزارم یه ذره که بلند بشه حس بدی بهم دس میده زود با ناخن گیر میگیرم اصلا نمیتونم کار کنم😓

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

بچه داری دستای ادمو از بین میبره و مجبوری دائم ناخوناتو کوتاه کنی

من دو تا بجه دارم ماشین ظرف شویی هم ندارم اوایل که لباسشویی هم نداشتم ولی ناخونام بلنده یکم رسیدگی میخواد

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

آخرین عکسی ک از دستم دارم البته الان کاشتم رو برداشتم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
اینه عزیزم فکرکنم شماره ی ده

دستات چقد نازه عشقم😍

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

اینم دست منو زندگیم

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

دستات چقد نازه عشقم😍

من؟! مررررسی دنیز جوووونمممم  

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز