2777
2789
لطف داری عزیزم سلیقه ها متفاوته  من دستکش میپوشم و حواسم هست وگرنه دوتا بچه دارم و کلی کار نم ...

ماشالا بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خیلی خوشم اومد ازت معلوم زن قوی هستی

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

من نمیفهه برای اینکه دوست دازم ناخونم بلند باسه باید این همه حرف بخورم

منم از موی بلوند و هیکل چاقو لباس پولکی بدم میاد اگر کسی داره باید برم فحش بدم به من چه ربطی داره ته حالا به کسی توهین نکردم و دل نشکستم ولی لالم نیستم کلی حرف بخورم و ساکت باشم 

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من توهین نکردم فثط خواستم بدونه که منم میتونم جواب بدم اصلا حرف زشتی بهش نزدم در ضمن ناخونه خودم دل ...

منم در مورد ناخونتون موافقم به هیچ کسی ربط نداره ولی شنا اتفاقا خیلی بیشتر ازون بهش توهین کردید عزیزم

بهر حال این نظر من بود 

شاید بنظر شماو بقیه درست نباشه 

اما تو این قضیه که من خوندم اون هرچی گفت شماهم دقیقا مثل اون جواب دادیدو احساس کردم کسی بیشتر به اون یکی توهین نکرد

یه اندازه بود

ماشالا بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خیلی خوشم اومد ازت معلوم زن قوی هستی

لطف داری عزیزم من اندازه موهای سرم سختی کشیدم دخترامم یکی سیزده و اون یکی سه ساله ان 

منم در مورد ناخونتون موافقم به هیچ کسی ربط نداره ولی شنا اتفاقا خیلی بیشتر ازون بهش توهین کردید عزیز ...

من بعش گفتم همه سوارت میشن یا گفتم گه نخور هیولایی یا فلان نمیدونم والا اگر بد گفته بورم من قطع شده بودم نه اون

اینم ناخنام البته شکستن😔

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

خوشگله ناخنات چ رنگ ملایمی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسم لاکتون و شمارشو میگین ب دلم نشست😍😍😍😍

اینه عزیزم فکرکنم شماره ی ده

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️