2821
2789
ایشون کلا دارن توهین میکنن

اشکال نداره ک بهت گفت ناخنات زشته چون واقعا نظرشو گفته ومهم اینه ک خود شما اینجور مدلو دوست داری  ولی  عزیزم هیچ وقت مشکل یا ناراحتی یانقط ضعف کسیو بهش طعنه نزن چون دلش شکسته اس هران ممکنه اه بکشه 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون از پیگیریتون

بنظرم رفتار اون خیلی زشت بود

ولی رفتار شما هم زشت بود

اون بی احترامی کرد شمام بی احترامی کردید 

پس فرقتون چییه

بعلاوه شما خودت گفتی اون بچه س و فقط شونزده سالشه 

کافی نبود همین؛ که بگذرید و اهمیت ندید؟

لطفا وقتی یکی بد حرف میزنه شماهم مثل اون نباشید دوستان 

استفاده از مشکلات دیگران و به رخ کشیدنشون بنظرم جالب نیست

چند وقت پیش یه مطلب خوندم گفته بود سوار یه تاکسی شدم یه ماشین از کنار تاکسی رد شد و به خاطر یه اشتباه راننده تاکسی بهش گفت الاغ

راننده تاکسی فقط خندید و رد شد

گفتم چطور تونستی جواب ندی رفتارش خیلی زشت بود

گفت بعضی ادما مثل ماشین اشغالن و وقتی از کنارت رد میشن بو و کثافتشون رو میبینی ولی وقتی توام مثل اون رفتار کنی اونوقته که گذاشتی اون اشغالاشو روت خالی کنه

البته منظورم ازین مثال نه کاربر طوفانی هست و نه هیفا

اشکال نداره ک بهت گفت ناخنات زشته چون واقعا نظرشو گفته ومهم اینه ک خود شما اینجور مدلو دوست داری &nb ...

ولی من همیشه دوست داشتم ناخنام حتی نصف ناخن شما بلند بشه ولی نشد خوشبحالت خوبه فک کنم خیلی رسیدگی میکنی ک ب این خوبی میمونن

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
اشکال نداره ک بهت گفت ناخنات زشته چون واقعا نظرشو گفته ومهم اینه ک خود شما اینجور مدلو دوست داری &nb ...

فقط خواستم بدونه منم میتونم دل بشکنم

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
ولی من همیشه دوست داشتم ناخنام حتی نصف ناخن شما بلند بشه ولی نشد خوشبحالت خوبه فک کنم خیلی رسیدگی می ...

لطف داری عزیزم سلیقه ها متفاوته 

من دستکش میپوشم و حواسم هست وگرنه دوتا بچه دارم و کلی کار

نمیفهمم این حجم خشونتو به ناخون ی غریبه

بنظرم رفتار اون خیلی زشت بود ولی رفتار شما هم زشت بود اون بی احترامی کرد شمام بی احترامی کردید&nbs ...

من توهین نکردم فثط خواستم بدونه که منم میتونم جواب بدم اصلا حرف زشتی بهش نزدم

در ضمن ناخونه خودم دلم میخواد اینطوری باشه به کسی ارتباط نداره