2821
2789

کیفیت عکس دستم پایین میاد اینجا پوست دستمو خشک نشون داده انگار  پوست دستم خیلی نرمه کاری نمیکنم اگه یهو خشک شه ی وقت کرم ثمین دارم قبل این گرونیا ۲۵خریدم الانو نمیدونم اون معجزه میکنه اوره ۱۰درصدشو بخرین

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم شاید همونه چون منم اشپزیم زیاده کلا دیگه همه کارا با خودمه علاوه براینکه گاهی اوقات با دست ل ...

هم سنیم😍

یه دوست دارم دست ب سیاه و سفید نمیزنه بنده خدا خیلی دستاش چروکه البته علتشم بقول خودش کم آبی بدنش و لاغری بیش از اندازشه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عه داشتم قهر میکردم 😂😂😂 جدی 🙊😍ذوق کردم ... با دستکش فقطط البته الان عقدم ولی تو خونه پدرمم با ...

احسنت

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
واووووو . زود باش رازتو بگو . راز زیبایی دستات

عزیزم کار خاصی نمیکنم فقط بعضی مواقع روغن زیتون میمالم خواستی عکس با لاکم میذارم ببین

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
عزیزم کار خاصی نمیکنم فقط بعضی مواقع روغن زیتون میمالم خواستی عکس با لاکم میذارم ببین

اره برام بفرست. خب کار خونه نمیکنی؟؟ مثلا ظرف بشوری یا چیزی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز