2821
2789
اینا انگشترن؟؟؟!!!ناراحت نشیا ولی ناخن زیادی بلند زیبایی نداره یکم کوتاه کنی قشنگتر میشن

بله انگشترن

سلیقه ایی دیگه من ناخون خیلی بلند دوست دارم و زحمت داره بلند کردنش باهاشون سرگرمم

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردی خیلی خیلی کار میکردم فقط آشپزی نمیکردم وخیلی ورزش میکردم..دستام ظریف و بدون چروک بود..الان همو ...

نمیدونم شاید همونه چون منم اشپزیم زیاده کلا دیگه همه کارا با خودمه علاوه براینکه گاهی اوقات با دست لباس میشوم لکه ها برن .البته من دیگه 32سالمه افول بدنم طبیعیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ووی چه نازه دستت

مرسی عزیزم لطف داری

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من کرم ویتامینه بیوتی خریدم هشت تومن موقع خواب میزنم دستام خیلی نرم شدن شمام امتحان کن

وازلین میزدم که خوب نشد

باشه حتما مرسی 

دستام نرمه ولی پوستش جمع میشه مث وقتی که آدم زیاد حموم می مونه

فک کنم از کار خونه باشه

وای دستات چه نازن. تازه دیدم. چی میزنی بهشون؟ ظرف میشوری؟

عه داشتم قهر میکردم 😂😂😂

جدی 🙊😍ذوق کردم ...

با دستکش فقطط البته الان عقدم ولی تو خونه پدرمم با دستکش چون خیلی پوست پوست میشه 

وبیشتر مرطوب کننده😍

❤️ Seni seviyorum 
2824
2823
2791
2779
2792