2777
2789
عنوان

خواهشا بیایین

250 بازدید | 25 پست

دوستان من میخوام چاق بشم میخوام تو ۲۵ روز حدااقل ۳ کیلو اضافه وزن کنم چیا بخورم اگه کسی گروه چاق شدن داره تو تل منم ببره خواهشا کمکم کنین خواهش🙏🙏

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی عشقت میکشه بخور

چاق شدنم دیگه چی بخورم داره

وقتی داری میخوری یاد ماچاق های از همه دنیا محروم هم بکن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

جوانه گندم یا جو با شیر یا ابمیوه یا ماست یا حتی آب هر سه وعده بعد غذا

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

خودتو ببند به پیتزا.لازانیا.ماکارونی و چیپس و نوشابه و بستنی و خامه و کره و مربا و سرشیر.انواع مغزها و پیراشکی و سیبزمینی سرخ شده.لیدی میل.لبنیات پرچرب.دلستر.معجون.غذاهای چرب و شیرینی جات و نشاسته ای

کباب . دل . جگر و خوعک و خوش گوشت و با نان چرب و چیلی بزن به بدن 

برنج کته بر چرب با کره و ماهیچه یا چلو گوشت توش هم قلم گاو بنداز 

زرشک پلو با کره و زعفرون درست کن با کته ی چرب و چیلی

آش بادمجون با قلم و گوشت چرب و چیلی 

😭😭😭😭😭😭

فست فود بخور 

پیتزا . ساندویچ.  کنتاکی 

😭😭😭😭😭

من اینا رو تو یه روز بخورم ۵ کیلو چاق میشم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏